20/12/2009

Vart tog hösten vägen?

Jag kan inte forsta att det redan ar den 20e December, dvs bara 4 dagar kvar till julafton. Hela hosten har gatt pa tok for fort och jag har knappt hunnit blinka innan hosten nu ar slut. Jag minns borjan av September som det vore igar; jag lag hemma gratandes for att pojkvannen flyttat till New York och jag tankte att hosten skulle bli ett evigt langt, morkt och kallt lidande men sa drojde det inte manga dagar innan mina vanner lyckats planera upp alla mina helger fram till jul och dar ar jag nu. Jag har jobbat en helg i manaden och resterande helger har jag antingen varit bortrest eller haft besok av underbara vanner och poff var tiden borta. Det ar lite skrammande nar tiden bara forsvinner sa dar men samtidigt ogillar jag hosten med dess morker och kyla sa jag ar glad att vi snart gar mot ljusare tider igen.

Om tva dagar aker jag till Sverige, ska vara dar i 5 dagar och under de dagarna ska jag hinna fira jul, umgas med familjen och traffa alla vanner. Igen kommer jag ha sa mycket att gora att tiden bara kommer rinna ivag utan att jag hinner tanka efter. Den 28e bar det av till Italien dar jag ska ha en vecka med killen.

Senaste veckorna har inneburit valdigt mycket stress och jag har gatt omkring med standig huvudverk och har varit otroligt overkanslig for minsta lilla. Nu har jag bestamt mig for att lagga alla problem (jobb, distansforhallande och dumma vanner) pa hyllan fram till borjan av 2010. Istallet SKA Jag ha ett underbart jullov med mina nara och kara!

xoxo

5 comments:

  1. Det är rätt inställning det! Stora varma julkramar världens bästa vän! Snart ses viiii:)

    ReplyDelete
  2. Svar: Haha, ja jag ska kanske föreslå det till honom ;)

    ReplyDelete
  3. Tjenare! tackar så mycket! just nu e det snöstorm i sthlm så det blir en vit jul.

    ReplyDelete
  4. hihi va bra att du haft en bra host, det har jag med :o)

    ReplyDelete
  5. 2010 SKA bli vårat år :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...