04/03/2016

Spotify running

Bokslutsdagen gick bra igår. Vi slapp rapporteringsmötet pga revisorer och kunde då istället kort och gott bara skicka in våra bokslutsrapporter. Otroligt skönt. Jobbade över en knapp timme för att göra klart en hel del och istället kommer jag ha en relativt lugn dag idag. Så skönt.

Efter jobbet ramlade jag ner till gymmet vid Hötorget och intog löp-maskinen i en halvtimme. Jag har egentligen egna låtlistor på Spotify med mina favorit-löpar-låtar som jag alltid har i öronen när jag springer, man igår fick jag för mig att testa Spotify's egna "running funktion" för första gången. Jag vet att jag är lite efter, att den här nyheten kom för ett halvår sedan eller så men bättre sent än aldrig, eller hur? På bara några sekunder hade appen känt av mitt löpar-tempo och skapade en playlist med låtar i matchande tempo. Himla bra funktion men tyvärr var det inte många låtar som jag faktiskt tyckte var bra och då sjunker direkt min motivation/energi så jag fick helt enkelt byta tillbaka till min egna lista till slut. 25 minuter löpning, några styrkeövningar för rygg och mage och en relativt lång stretch blev det. Mitt 35e pass i år och det sista för den här veckan.

Resten av kvällen spenderades med hemmamys hos mamma och vovven. 

Idag är det fredag och jag ser fram emot en produktiv men lugn dag på jobbet. Ikväll bär det av till Uppsala för middag och pyamasparty och imorgon bitti åker vi vidare mot Mora. Ser fram emot en härlig helg i goda vänners sällskap, med vacker natur, frisk luft och med extra spänning på söndag. 

Just det, lite spänning är det idag med då jag följer våra vänner som åker Stetettvasan på Vasalopps-appen. Heja heja!

Önskar er alla en riktigt trevlig helg!

xoxo

50 comments:

  1. Replies
    1. Hej, jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig, tog han tillbaka mannen jag älskade och vårda med hela mitt hjärta, en man som lämnade mig för en annan kvinna för bra 6 månader, med 2 barn, jag bara bestämde sig för att kontrollera vissa spell caster-talet, men alla hålls lura mig, tills jag träffade Dr OGUNDU, som berättade allt kommer att vara över .until han berättade att min man kommer att vara tillbaka i två dagar, är så tacksam idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer råd du folk inte att falla i fel händer, men att kontakta Dr. OGUNDU som är pålitlig och rakt framåt, kan du kontakta honom via e-post drogunduspellcaster@gmail.com
      Om du också behöver lösningen till problemet, kontakta honom också.
      1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
      (2) Om du alltid har mardrömmar.
      (3) Du vill främjas på kontoret.
      (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
      (5) Om du vill ha ett barn.
      (6) Du vill vara rik eller vinna ett lotteri.
      (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
      (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
      (9) Om du inte kan tillfredsställa din partner.
      (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
      (11) om du vill skilja dig från din make.
      (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.
      (13) Graviditet stava att tänka barnet
      (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
      (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
      återigen e-postadressen är drogunduspellcaster@gmail.com kontakta honom omedelbart

      Delete
    2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) bindande stavning
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare
      8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      Genom drogunduspellcaster@gmail.com

      Delete
  2. Hoppas att det gár bra pá vasan :) Ha en härlig helg!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) bindande stavning
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare
      8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      Genom drogunduspellcaster@gmail.com

      Delete
  3. Smart funktion på Spotify, men synd att du inte gillade låtarna.

    ReplyDelete
  4. jag använder det, finns ju olika playlists så alla borde kunna hitta det de tycker om. KramC

    ReplyDelete
  5. Jag behöver uppdatera min träningslista, har du tips på bra låtar?

    ReplyDelete
  6. Hej, jag är Sandra Mari Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
    1. Lär din älskare eller make tillbaka
    2. Pengar spell / lycka spell
    3. Välstånd stavnings
    4. Skydd trollformler
    5. Skaffa ett jobb stavnings
    6. Promotion trollformler
    7. Att få dina pengar tillbaka
    8. Freedom trollformler
    9. kärlek stava
    10. Hämnas stavnings

    ReplyDelete
  7. Jag vill tacka DR OJEFOR för att föra tillbaka min make till mig. Det hände att min make plötsligt tappat intresset för mig och slutade komma hem efter jobbet och detta gjorde mig orolig. en vän till mig kopplade mig till denna stora spell caster och det var i slutet av det hela. Min man kom tillbaka till mig bad mig att förlåta honom. Du kan kontakta DR OJEFOR för snabba lösningar på dina problem (DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM)
    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill främjas på kontoret.
    (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill binda din make / maka att vara
    din för alltid.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Herbal vård
    (10) Om du kan ha möjlighet att tillfredsställa din fru
    kön önskan på grund
    till lågt erecttion.
    (11) HIV CURE

    ReplyDelete
  8. Jag vill tacka DR OJEFOR för att föra tillbaka min make till mig. Det hände att min make plötsligt tappat intresset för mig och slutade komma hem efter jobbet och detta gjorde mig orolig. en vän till mig kopplade mig till denna stora spell caster och det var i slutet av det hela. Min man kom tillbaka till mig bad mig att förlåta honom. Du kan kontakta DR OJEFOR för snabba lösningar på dina problem (DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM)
    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill främjas på kontoret.
    (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill binda din make / maka att vara
    din för alltid.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Herbal vård
    (10) Om du kan ha möjlighet att tillfredsställa din fru
    kön önskan på grund
    till lågt erecttion.
    (11) HIV CURE

    ReplyDelete
  9. Jag vill tacka DR OJEFOR för att föra tillbaka min make till mig. Det hände att min make plötsligt tappat intresset för mig och slutade komma hem efter jobbet och detta gjorde mig orolig. en vän till mig kopplade mig till denna stora spell caster och det var i slutet av det hela. Min man kom tillbaka till mig bad mig att förlåta honom. Du kan kontakta DR OJEFOR för snabba lösningar på dina problem (DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM)
    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill främjas på kontoret.
    (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill binda din make / maka att vara
    din för alltid.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Herbal vård
    (10) Om du kan ha möjlighet att tillfredsställa din fru
    kön önskan på grund
    till lågt erecttion.
    (11) HIV CURE

    ReplyDelete
  10. Uppmärksamhet, ta dig tid att läsa min berättelse.

    Mitt namn är Norman Sidney från USA men bor i Sverige, jag har en sjukdom och läkaren sa att jag kan inte föda, min make uthärdat med mig och fortfarande älskar mig, en dag han bara ändrade sig och sade att han inte kan fortsätta med mig så här längre, jag var så förvirrad och vet inte vad jag ska göra, han lämnade mig, jag nästan dödade mig.

    Jag letade efter lösning varje där, tills jag såg ett inlägg på nätet om Dr.Ota Otubu, jag aldrig trott det, men jag bara ge det ett försök, jag kontaktade honom och berätta för honom problemet och han berättade att det inte finns något hans orakel kan inte göra, jag spelade en lång med honom. inom en vecka min sjukdom var borta och han kom tillbaka man att samma vecka, jag har 2 barn nu, vi alla lever lyckligt.

    Jag använder detta medium för att berätta för hela världen att om du har några problem, tveka inte att kontakta Dr.Ota Otubu via e-post otaspellhome@gmail.com eller hans telefonnummer +2349030649833 han är en stor och en verklig spell caster. Om inte för hans hjälp, jag kunde ha begått självmord genom nu.

    Dr.Ota Otubu jag älskar dig så mycket och jag är evigt tacksam för denna underbara sak du har gjort i mitt liv.

    ReplyDelete
  11. HÄLSNINGAR alla .. Mitt namn är Sharon Davis jag kommer aldrig att glömma den hjälp Dr Isikolo lämnats till mig i mitt äktenskapliga livet. Jag har varit gift i 5 år nu och min man och jag älskar varandra mycket dyrt. efter 3 år av vårt äktenskap min man plötsligt ändrar han hade en affär med en kvinna utanför, jag märker det då jag bad för gudomligt ingripande saken blev allvarligare jag berättade för min pastor om det vi bad men ingenting händer. min make kom precis hem en dag han plocka upp sina saker och lämnade mig och barnen till sin älskarinna utanför vid denna tid var jag ihop utan att veta vad man ska göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. Jag sökte hjälp på internet, jag såg många människor som delar vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälpa dem med deras äktenskapliga problem så jag kontaktade mail Dr Isikolo jag sa till honom mitt problem och jag blev tillsagd att vara lugn som jag har kommit till rätt plats var jag kan få tillbaka min man inom de närmaste 24 timmar. Han berättade vad som gick fel med min man och hur det happen.that de kommer återställt min äktenskap. till min största förvåning min man kom till mitt kontor tiggeri mig på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom, att han aldrig kommer att fuska på mig igen. jag snabbt ber honom att jag har förlåtit him.friends ditt fall är inte så svårt varför inte ge Dr Isikolo ett försök de arbetar överraskningar eftersom jag vet att de kommer att hjälpa dig att fixa din relation med ditt ex partner. Jag tackar Gud för att använda Dr Isikolo att rädda mitt äktenskap. Kontakta honom via e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller nå honom på vad-app: +2348133261196

    ReplyDelete
  12. HÄLSNINGAR alla .. Mitt namn är Sharon Davis jag kommer aldrig att glömma den hjälp Dr Isikolo lämnats till mig i mitt äktenskapliga livet. Jag har varit gift i 5 år nu och min man och jag älskar varandra mycket dyrt. efter 3 år av vårt äktenskap min man plötsligt ändrar han hade en affär med en kvinna utanför, jag märker det då jag bad för gudomligt ingripande saken blev allvarligare jag berättade för min pastor om det vi bad men ingenting händer. min make kom precis hem en dag han plocka upp sina saker och lämnade mig och barnen till sin älskarinna utanför vid denna tid var jag ihop utan att veta vad man ska göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. Jag sökte hjälp på internet, jag såg många människor som delar vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälpa dem med deras äktenskapliga problem så jag kontaktade mail Dr Isikolo jag sa till honom mitt problem och jag blev tillsagd att vara lugn som jag har kommit till rätt plats var jag kan få tillbaka min man inom de närmaste 24 timmar. Han berättade vad som gick fel med min man och hur det happen.that de kommer återställt min äktenskap. till min största förvåning min man kom till mitt kontor tiggeri mig på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom, att han aldrig kommer att fuska på mig igen. jag snabbt ber honom att jag har förlåtit him.friends ditt fall är inte så svårt varför inte ge Dr Isikolo ett försök de arbetar överraskningar eftersom jag vet att de kommer att hjälpa dig att fixa din relation med ditt ex partner. Jag tackar Gud för att använda Dr Isikolo att rädda mitt äktenskap. Kontakta honom via e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller nå honom på vad-app: +2348133261196

    ReplyDelete
  13. Mitt namn är Jessica Luis, och jag bas i Kanada ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 år av bruten äktenskap, min man lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att sluta i nästan begick självmord, jag var känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare en spell caster heter Dr ISIKOLO, som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via Internet, kom jag över tilld vittnesbörd om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, bota cancer och andra sjukdomar, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över en viss vittnesmål, det handlade om en kvinna vid namn Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex älskare på mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon tappade Dr ISIKOLO e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge det ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar, min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än innan Dr ISIKOLO, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och genuin stava hjul för att lösa alla dina problem för dig. Prova Hög isikolosolutionhome@gmail.com helst, kan han vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring honom +2348133261196

    ReplyDelete
  14. Nu när jag fick min man tillbaka det skulle vara orättvist om jag inte delar min erfarenhet för hela världen om hur jag fick honom back.That är därför jag är här i dag för att låta världen veta att det finns verkliga befogenheter i stavnings gjutning som DR ISIKOLO har visat mig genom att föra glädje och lycka till min relation och min familj på bara 2 dagar efter jag fick honom kontaktas. Jag har aldrig trott på någon av dessa saker tills jag lossade min pojkvän, jag krävs hjälp tills jag hittade isikolosolutionhome@gmail.com En stor spell caster, som kastade en kärlek stava för mig, och han försäkrade mig att jag kommer att få min pojkvän tillbaka i två dagar efter förtrollningen har gjutits. två dagar senare, ringde min telefon, och så chockerande, det var min pojkvän som inte har kallat mig för senaste 4 månader nu, och gjorde en ursäkt för hjärtat paus, och berättade att han är redo att bli min rygg ben tills resten av sitt liv med me.Dr ISIKOLO släppte honom att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att föreställa hur mycket vi har dela tillsammans. Som jag skriver detta vittnesmål just nu är jag mest lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Så det är därför jag lovade att dela mitt vittnesbörd hela universe.All tack går till Dr ISIKOLO för överdriven arbete som han har gjort för mig. Nedan e-postadressen i situation du genomgår en hjärt paus, och jag garanterar hela universum som han har gjort min för mig, kommer han definitivt att hjälpa någon som tar tid att få honom kontaktas. isikolosolutionhome@gmail.com hans nummer +2348133261196

    ReplyDelete
  15. Är här för att vittna vad denna stora spell caster har gjort för mig. Jag tror aldrig i spell gjutning, tills när jag var frestad att prova det .. Jag och min man har haft en hel del problem att leva tillsammans, kommer han alltid att inte göra mig glad eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap Jag försökte mitt bästa för att se till att min make lämnar denna kvinna men ju mer jag pratar med honom ju mer han gör mig föll ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa eftersom han ger mig uppmärksamhet längre. så med allt detta smärta och ångest, beslutade jag att ta kontakt med denna spell caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som han har varit charmen med någon magi, så han berättade att han skulle göra allt som vanligt igen. han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning stava min make helt förändrat han kom ursäkt att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag verkligen tack DR. Isikolo för att föra tillbaka min man till mig jag vill att ni alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapsfrågan och relationen problem han kommer att lösa det för dig. sin e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
    och hans mobilnummer +2348133261196

    ReplyDelete
  16. Jag visste aldrig människor fortfarande har befogenheter och göra saker att hända på detta sätt. Jag kommer från Sverige, min make Henry Scot lämnade mig för en annan kvinna för 2 år, ända sedan dess har mitt liv har fyllts med smärtor sorg och hjärta paus eftersom jag hade två döttrar och en son för honom, en vän till mig Stephanie berättade hon såg några vittnesbörd om denna stora Doctor Isikolo kontakt (isikolosolutionhome@gmail.com) att han kan föra min make tillbaka till mig inom några få dagar och jag skratta och sa att jag är inte intresserad men på grund av den kärlek min vän hade för mig, hon har hört den stora prästen för min räkning, och till min stora förvåning efter tre dagar min make ringde mig för första gången efter 2 år att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han gjorde mig passera. Jag kan fortfarande inte tro det, eftersom det är mycket otroligt, det är bara alltför verkliga att vara äkta. Tack Dr ISIKOLO för att föra tillbaka min make och även till min underbara vän STEPHANIE som medlat för min räkning, för vem som helst som kan behöva hjälp av denna stora präst här är den e-postadress: (isikolosolutionhome@gmail.com) visningar tack och läsare, så jag önskar er all framgång

    ReplyDelete
  17. Jag är här för att vittna vad denna stora trollkarl har gjort för mig. Jag har aldrig trott på spellcasting, även när jag var frestad att prova det .. min man och jag har haft en hel del problem att leva tillsammans, han alltid kommer inte att göra mig glad för att han har förälskat sig i en annan kvinna utanför vårt äktenskap, gjorde jag allt för att se till att min man lämnar denna kvinna, men ju mer jag pratar med honom gör mig mer ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa, eftersom jag inte längre vård. Så med all denna smärta och ångest, beslutade jag att kontakta caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. Denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som har förtrollad av någon magi, så jag sa att jag skulle göra alla normala saker igen. Han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning förtrollningen helt förändrat min make kom han ursäktade säga hur han behandlade mig att han inte själv, verkligen tacka DR. Isikolo föra tillbaka min man Jag vill att alla ska kontakta för dem som har problem med frågan om äktenskap och problemet med relationen som kommer att lösa för dig. Din e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
    Och ditt mobilnummer +2348133261196

    ReplyDelete
  18. Jag har något att dela med dig!!! Det finns en stor glädje i mitt hjärta som jag vill dela med alla. Mitt namn är Caroline Webb från USA. Jag hade ett missförstånd med min älskare förra året som ledde oss att bryta upp och han ville aldrig höra min röst igen. Han såg en vacker kvinna som han hitta mer vackrare än mig, men allteftersom tiden gick jag träffade Gud baalam han är en stor spell caster. Jag kontaktade honom genom hans e-post och förklarade allt för honom. Han sa att jag inte ska oroa mig, att min älskare kommer tillbaka till mig på hans knä tigger om förlåtelse innan 24 timmar. Min största glädje nu är att han faktiskt kom tillbaka till mig och föll på knä tigger om förlåtelse, och idag är vi glada och han botade också min systers bröstcancer. Har du några problem? oroa dig inte mer eftersom godbaalam kan ge varaktig spell lösning på eventuella problem:
    Om du vill att ditt ex tillbaka.
    Du vill främjas på kontoret.
    Om du vill bli botade av Herpes, cancer och andra sjukdomar.
    Du vill vara rik.
    Du din make/maka att bli din för evigt.
    Återställa dina förlorade pengar tillbaka.
    Om du vill skilsmässa eller stoppa din skilsmässa.
    Graviditet stava att föreställa sig barnet
    vill du vinna de oroande rättsfall
    Om du vill vinna lotteri
    Kontakta bra godbaalam Via e-post: godbaalamtemple@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Jag är här för att vittna vad denna stora trollkarl har gjort för mig. Jag har aldrig trott på spellcasting, även när jag var frestad att prova det .. min man och jag har haft en hel del problem att leva tillsammans, han alltid kommer inte att göra mig glad för att han har förälskat sig i en annan kvinna utanför vårt äktenskap, gjorde jag allt för att se till att min man lämnar denna kvinna, men ju mer jag pratar med honom gör mig mer ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa, eftersom jag inte längre vård. Så med all denna smärta och ångest, beslutade jag att kontakta caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. Denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som har förtrollad av någon magi, så jag sa att jag skulle göra alla normala saker igen. Han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning förtrollningen helt förändrat min make kom han ursäktade säga hur han behandlade mig att han inte själv, verkligen tacka DR. Isikolo föra tillbaka min man Jag vill att alla ska kontakta för dem som har problem med frågan om äktenskap och problemet med relationen som kommer att lösa för dig. Din e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
    Och ditt mobilnummer +2348133261196

    ReplyDelete
  20. Min uppskattning går till den stora spell caster som har fört tillbaka min make. Det hände när jag kom över olika vittnesmål och uppskattningar andel om den här mannen som heter Dr ISIKOLO här på internet om hur han kastade trollformler för att återförena trasiga relationer, vinnande lotto för olika människor över hela världen. Då bestämde jag mig för att samla är kontakt för mig att nå ut till honom, eftersom jag också möta några problem med min man och det har rivit vår relation isär. så jag gjorde det med motvilja och jag fick ett positivt resultat som var precis allt som en magisk för mig, att jag såg min man kallar min mobiltelefon igen för första gången på 2 år ber för oss att ha ett datum och reda ut saker och ting . nu som jag talar vi är lyckligare än någonsin tidigare. Det är därför jag också tar till Internet för att dela med hela världen mitt vittnesbörd och även att publicera om de goda verk av stor man som Herren serverar vi har använt för att vända min situation runt. och även till dem som har liknande problem på bruten relation, vinnande lotto, fördröja förlossningen, och fördröjnings jobb befordran för att få honom kontaktas på hans direkta e isikolosolutionhome@gmail.com eller via mobilnummer (+2348133261196)

    ReplyDelete
  21. DETTA ÄR INTE EN JOK. TRUST GREAT DR Ade. Mina namn är också Manuel från USA. Stora Dr Ade är verkligen kraftfull och vet hur man gör sitt jobb perfekt. Om inte för honom kunde jag inte föreställa mig vad som hade hänt. Min ex tog alltid upp ett argument med mig och slog mig alltid. Han började agera konstigt och roligt och lämnade mig utan orsak till en annan tjej. Jag trodde allt hopp var borta. Jag sökte efter hjälp på internet och jag kom över Great Dr Ade. Jag såg så många vittnesmål om honom. Jag var glad och jag kontaktade honom på hans email och berättade för honom vad som händer. Han skrattade och försäkrade mig om att lugna sig, att han kommer att hjälpa mig och att min ex kommer tillbaka och ber mig. Han gjorde sitt arbete och kastade stavningen för mig och på 3 dagar kom min ex apologizing precis som han berättade för mig. Idag bor vi båda tillsammans och vi är ännu mer förälskade än vad vi använder för att vara innan han lämnade. Kontakta den stora Dr Ade för egen hjälp. Du kan kontakta honom på: Adespelltemple@gmail.com eller ringa honom på: +2347057375409.

    ReplyDelete
  22. Jag heter Barbara, och jag är baserad i Norge. Mitt liv är tillbaka !!! Efter ett års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick mig självmord, jag var emosionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskrock heter Dr Isikolo, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testimonier om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Isikolo-e-postadressen. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare, Dr Isikolo, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta Stava caster för att lösa alla dina problem för dig. Prova High isikolosolutionhome@gmail.com när som helst, han kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring honom +2348133261196

    ReplyDelete
  23. Vittnesbörd om mitt liv var en nybörjare i livet när jag förlorade min första graviditet. Jag trodde att det var en ansträngning men de fortsätter att inträffa, en dag var jag tvungen att gå till checkup och doktorn sa att det var som ett resultat av fibroid som jag inte kan Bli gravid om jag inte skulle gå till operationen, men det skulle bli 50 till 50, så jag var rädd att det skulle vara svårt för mig så jag var tvungen att kontakta Dr Isikolo, som jag träffade hans kontakt online från ett vittnesbörd om någon som Han har givit hjälp till att bli gravid och gå genom de ursprungliga örterna från DR.ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com eller call / whatapp +2348133261196.) Som jag använde i 2 månader så satte jag en stark tro på att det var överallt, Jag var tvungen att gå till medicinsk checkup och bekräfta att den var borta, vilken stor glädje, så nu svårt att tro att inte allt gräs är falskt mot Gud och DR. Örter jag botade på den fibroid Nu bär jag min baby i min hand medan jag sjunger en vittnesmål. Det (isikolosolutionhome@gmail.com) email om du har några problem du kan maila det nu ..

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du vill bota din herpes
    (3) Vill du bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Vill du att kvinnor / män ska springa snabbare.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Vill du knyta din man / fru till din för alltid.
    (8) Om du alltid har mardrömmar
    (9) om du vill bota cancer.
    (10) Om du vill bota hiv också.

    Kontakta dr Isikolo nu för hans hjälp också isikolosolutionhome@gmail.com eller ring / whatapp +2348133261196.

    ReplyDelete
  24. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

    1) kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom drogunduspellcaster@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Mitt namn är Wayne Gloria och jag baserad i USA ... Mitt
    liv är tillbaka !!! Efter 1 år av bruten äktenskap, min man
    lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv
    var på väg att sluta i nästan begått självmord, jag var
    känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare
    en spell caster heter Dr Ade, som jag träffade på nätet. Å
    ena trogen dag, som jag surfar via internet, jag kom över
    tilld vittnesmål om denna speciella spell caster. Vissa
    människor vittnade om att jag tog med sig sina Ex
    älskare tillbaka några vittnade om att jag åter livmodern,
    bota cancer och andra sjukdomar, vissa vittnade om att
    jag kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa
    och så vidare. Jag har också stött på ett särskilt
    vittnesbörd, det handlade om en kvinna vid namn Sonia,
    hon vittnade om hur jag tog tillbaka sin Ex älskare på
    mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon
    tappade Dr Ade e-postadress. Efter alla dessa läsning,
    bestämde jag mig för att ge det ett försök. Jag
    kontaktade via e-post och förklarade honom mitt
    problem för honom. På bara 48hours, min man kom
    tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu
    gladare än tidigare Dr Ade, är verkligen en begåvad man
    och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom
    han är en underbar människa ... Om du har ett problem
    och du letar efter verkliga och äkta stava hjul för att lösa
    alla dina problem för dig. Försök Hög
    Adespelltemple@gmail.com helst, kan jag vara svaret på
    dina problem. Här är hans kontakt:
    Adespelltemple@gmail.com eller ring honom eller whats-
    app på 2348148487280.

    ReplyDelete
  26. Jag är Aselm Tosin från USA, jag vill dela ett vittnesbörd
    om mitt liv för alla. Jag var gift med min fru George
    Vivian, jag älskar henne så mycket vi har varit gifta i 5
    år nu med två barn. När han gick på semester i
    Frankrike menade han en man som heter Muir 15B, hon
    berättade att hon inte längre är intresserad av
    äktenskapet längre. Jag var så förvirrad och söker hjälp,
    jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän,
    mr William och berättade för mig om mitt problem. Han
    berättade att jag inte skulle oroa mig för att han hade ett
    liknande problem tidigare och presentera mig för en man
    som heter Dr Ade, älskar att stava, som stavar på
    hennes ex och tar henne tillbaka till honom efter 2
    dagar. Herr William ber mig att kontakta Dr Ade älska
    stavning för hjälp. Jag kontaktade honom för att hjälpa
    mig att ta tillbaka min fru och han ber mig att inte oroa
    mig för att gudarna till sina förfäder kommer att kämpa
    för mig. Han berättade för mig om två dagar att han
    kommer att förena mig och min fru tillsammans. Efter
    två dag ringde min fru och sa till mig att hon kommer
    tillbaka för att söka saker med mig, jag var överraskad
    när jag såg henne och hon började gråta för förlåtelse.
    Just nu är jag den lyckligaste mannen på jorden för vad
    den här stora stavningskastaren gjorde för mig och min
    fru, du kan kontakta Dr Ade email
    Adespelltemple@gmail.com. Han är den bästa
    stavningskastaren som är mycket kapabel att hjälpa dig.
    tel. 2348148487280 webbplats

    ReplyDelete
  27. Vill du presentera den här doktorn, DR ABO-stavning
    som hjälper mig att kasta en kärleksspell, jag heter
    Felicia från United States, jag tror aldrig på kärleksspel
    tills jag upplever Dr.ABO, och efter att han kastat en
    kärleksspell för mig, min Ex man som lämnade mig och
    2 av våra barn i 3 år kallade mig att be om ursäkt för
    smärtan som han har orsakat mig och till idag lever vi en
    lycklig familj om du behöver rätt plats för att lösa dina
    problem kontakta DR ABO har rätt val. Han är en stor
    man som har kastat stavar med många års erfarenhet,
    och hans stavning är helt skadafri. Han kastade stavar
    för olika ändamål som: (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar (3) Du vill bli
    befordrad på ditt kontor. (4) Du vill att kvinnor / män ska
    springa efter dig. (5) Om du vill ha ett barn. (6) [Du vill
    vara rik. (7) Du vill knyta din man / fru för att vara din
    för evigt. (8) Om du behöver ekonomiskt stöd. Du kan
    kontakta, DR ABO ON email _
    (Abospelltemple@gmail.com) eller vad är han som nu
    (+2347057375409).

    ReplyDelete
  28. Jag är Aselm Tosin från USA, jag vill dela ett vittnesbörd
    om mitt liv för alla. Jag var gift med min fru George
    Vivian, jag älskar henne så mycket vi har varit gifta i 5
    år nu med två barn. När han gick på semester i
    Frankrike menade han en man som heter Muir 15B, hon
    berättade att hon inte längre är intresserad av
    äktenskapet längre. Jag var så förvirrad och söker hjälp,
    jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän,
    mr William och berättade för mig om mitt problem. Han
    berättade att jag inte skulle oroa mig för att han hade ett
    liknande problem tidigare och presentera mig för en man
    som heter Dr Ade, älskar att stava, som stavar på
    hennes ex och tar henne tillbaka till honom efter 2
    dagar. Herr William ber mig att kontakta Dr Ade älska
    stavning för hjälp. Jag kontaktade honom för att hjälpa
    mig att ta tillbaka min fru och han ber mig att inte oroa
    mig för att gudarna till sina förfäder kommer att kämpa
    för mig. Han berättade för mig om två dagar att han
    kommer att förena mig och min fru tillsammans. Efter
    två dag ringde min fru och sa till mig att hon kommer
    tillbaka för att söka saker med mig, jag var överraskad
    när jag såg henne och hon började gråta för förlåtelse.
    Just nu är jag den lyckligaste mannen på jorden för vad
    den här stora stavningskastaren gjorde för mig och min
    fru, du kan kontakta Dr Ade email
    Adespelltemple@gmail.com. Han är den bästa
    stavningskastaren som är mycket kapabel att hjälpa dig.
    tel. 2348148487280 webbplats

    ReplyDelete
  29. Mitt namn är Hassan Angela ... Jag känner mig väldigt glad att dela mitt fantastiska och underbara vittnesbörd med alla på denna sida ..: Jag var gift för 4 år till min man och plötsligt kom en annan kvinna in på bilden som han började hata Jag och han var förolämpande. Men jag älskade honom fortfarande med hela mitt hjärta och ville ha honom till varje pris .... Han lämnade in för skilsmässa och hela mitt liv vred sig och jag visste inte vad jag ska göra, han flyttade ut ur huset och övergav mig och Barnen ... min väldigt nära vän berättade för mig om att försöka andliga medel för att få min man tillbaka och introducerade mig till en stavningskastare så jag bestämde mig för att prova det. Även om jag inte trodde på alla dessa saker då när han gjorde speciella böner och stavning, efter 2 dagar kom min man tillbaka och bad att han hade insett sina misstag, jag kunde bara inte tro det, ändå är vi tillbaka tillsammans nu Och vi är glada om någon behöver hjälp, här är hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Hans stavar är för ett bättre liv ELLER ring hans nummer +1 (661) 704 3225

    ReplyDelete
  30. Jag heter wanda loftis jag bor i norge och jag är lycklig
    Gift med en härlig och omtänksam make, med tre barn. en
    Mycket stort problem inträffade i min familj ett år
    Sedan, mellan mig och min man, så hemskt att han
    Tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han
    Ville aldrig stanna med mig igen, och att han
    Älskade mig inte längre. Så han lämnade
    Hus och fick mig och mina barn att gå igenom
    Svåra smärtor. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom
    Tillbaka, efter mycket tiggeri, men alla till ingen nytta, och han
    Bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han
    Ville aldrig se mig igen.
    Så på en kväll, som jag kom tillbaka från jobbet, jag
    Träffade en gammal vän av min som frågade min man. Så jag
    Förklarade allt för henne, så hon berättade för mig att
    Enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavning
    Caster, för att det verkligen har fungerat för henne också. Så jag
    Trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än
    Att följa hennes råd. Då gav hon mig e-postmeddelandet
    Adress till stavningsklipparen DR ISIKOLO som hon besökte.
    (Isikolosolutionhome@gmail.com)
    Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen hon
    Gav mig och stavningskastaren försäkrade mig om att jag vill
    Få min man tillbaka inom två dagar. Vad en fantastisk
    påstående!! Jag trodde aldrig, så han talade med mig,
    Och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan
    Nästa morgon, så förvånansvärt min man som inte ringde
    Mig under det senaste året och fyra månader, ringde mig till
    Informera mig om att han kommer tillbaka. Så underbart!!
    Så det var så han kom tillbaka samma dag med
    Mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för hans
    Misstag, och för smärtan han orsakade mig och mina
    barn. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu
    Starkare än nu före det, med hjälp av a
    Stavning caster.
    Så, jag kommer att råda dig där ute för att vänligen besöka detsamma
    Hemsida (isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196), om du
    Är i något sådant tillstånd, eller du har några problem
    Relaterade till att "ta tillbaka din ex. Inte bara det han kan
    hjälpa .
    1) Få marknadsföring i allt du gör.
    2) Tjäna bra pengar.
    3) Framgång i affärer.
    4) andliga problem.
    5) vinna domstolsfall
    6) Letar efter en bra man.
    7) söker jobb.
    8) vill ha kontroll över ditt äktenskap.
    9) vill lockas till människor.
    10) du har blivit scammed och du behöver pengarna tillbaka.
    11) du har jobbat utan kampanj.
    (12) Om du har symtom på sjukdom som hiv / aids.
    (13) Du har graviditetsproblem med barn

    (14) Om du har problem med din livmoder vill du ha barn.
    Isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

    ReplyDelete
  31. Vilken Magic Power Power Level behöver du?
    Om du är redo att locka en ny kärlek till ditt liv så kan det här vara
    Bara den stava du letat efter! Effekterna av denna stavning
    Börjar i allmänhet med att folk märker att de får mycket mer
    Positiv uppmärksamhet än vad de normalt skulle göra. De flesta säger att de
    Känner att de har blivit till en attraktivmagnet som lockar till sig
    Bättre typer av människor än de någonsin lockat förut! Folk kommer
    Hitta dig mer lockande, mer attraktiv och mer lockande än någonsin.
    Kontakta Dr.Oduduwa på denna email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    Besök: http://www.droduduwaspellcaster.com

    Om du verkligen vill bryta med någon, men du är inte helt
    Säkert vad du ska säga eller hur du ska göra om det, det här är bara det
    Stava du letar efter! Denna stava har ett bra sätt att skapa
    Bästa förutsättningarna för att bryta upp med någon som är bäst
    betingelser. Efter att ha gjutit denna stavning, det första som de flesta märker
    Är många små "tillfälligheter" som skapar bara de rätta förutsättningarna för
    Gör din uppbrytning så enkel som möjligt.
    Kontakta Dr.Oduduwa på denna email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    Besök: http://www.droduduwaspellcaster.com

    ReplyDelete
  32. Hej alla här, en bra stavningskastare som hjälper mig att få tillbaka min man är här för ditt meddelande !!!
    Mitt namn är fru Jessica Butler från Storbritannien, min man lämnade hem i 3 och ett halvt år till Dubai för en semester, han menade en ung dam där och han var förtrollad av den damen alla för att hon var rik, min man vägrar att komma Hemma igen med de 2 barnen som han lämnade, grät jag hela dagen och letade efter hjälp. Jag läste en tidning när jag snubblar på en sida med titeln DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) stavningskanalen .. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min man till mig och han ber mig att inte oroa mig för att hans gudar Kommer att kämpa för mig .. han berättade för mig om midnatt när alla andar är vakna kommer han att kasta stavningen för att återförena mig och min man tillsammans och han gjorde det på mindre än 24 timmar som jag använder för att kontakta den här profeten min man kom Tillbaka till mig och började kasta tårar för att återförena att jag skulle förlåta honom, jag är så glad för vad den här stora stavningskastaren gjorde för mig och min man. Du kan också räkna med DR ISKOLO om något problem du kan tänka på som:
    1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    2) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    4) Cure för för tidig utlösning
    5) Om du vill ha ett barn.
    6) Du vill vara rik.
    7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
    8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    9) Cure för herps
    10) botemedel mot hiv
    11) Cure for Cancer
    Vilken typ av svår situation du kan tycka om att han kan lösa det, så många människor har bevittnat hans underverk. Han är väldigt snäll och bra, kontakta honom var som helst i världen på isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje + 2348133261196

    ReplyDelete
  33. Hej jag heter Bruce Dorothy. Jag är ute för att sprida
    denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min
    ex make tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade
    mig och mina två barn för en annan kvinna i över tre
    månader, Men när jag träffade en vän som introducerade
    mig till Dr Ade, den stora budbäraren till Oracles of Great
    Adespeltemple. Jag berättade mitt problem för Dr Ade
    om hur min ex-man lämnade mig och mina två barn och
    också hur jag behövde jobba i Ett mycket stort företag.
    Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var
    jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några
    biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver
    göra, efter det hade gjorts 24 timmar senare, Min ex man
    ringde mig i telefon och sa förlåt för att bo mig och
    barnen förrän nu och en vecka efter att min man ringde
    mig för att be om förlåtelse, en månad senare blev jag
    uppmanad till intervju i ett mycket stort företag här i USA
    Var jag tvungen att arbeta som verkställande direktör ..
    tack tack till Dr Ade du Kan kontakta Dr Ade genom
    denna Email, Adespelltemple @ gmail.com. Ring eller
    Whatsapp honom på +2348148487280.

    ReplyDelete
  34. Mi nombre es Whitney pierce. Vivo en Nueva Zelanda, y estoy casado durante 8 años sin concebir o quedar embarazada hasta que el problema resuelto a problema en mi casa, estaba muy preocupado y molestado porque no quiero perder a mi marido a otra mujer. He ido al hospital, el doctor me dijo que no puedo quedar embarazada de nuevo pensé que he perdido a mi esposo ya mi matrimonio ya. He decidido revisar la internet para actualizar sobre la vida sana y me encontré con una historia de una mujer que el Dr. La medianoche le ayudó a concebir un bebé. He decidido poner un intento becausethis ha sido mi mayor problema en life.i contacto Dr.midnight vía correo electrónico y le dijo mi problema y me aseguró que él me ayudará, me dijo que hacer lo que hice y ahora estoy Una madre de gemelos que dio a luz el 10 de febrero de 2017. Las palabras no serán suficientes para explicar lo que este hombre ha hecho por mí. Sé que hay alguien en esta misma condición y sientes que no hay manera. Le pido que se ponga en contacto con Dr.midnight ahora tengo dar a luz a los gemelos. Y mi marido ahora me ama más que antes. Si usted está en necesidad de quedar embarazada en contacto con él en este correo electrónico: dr.midnight5@gmail.com.or whatsapp él en +2347037137208 puede enviarle un correo electrónico si necesita su ayuda en su relación o cualquier otro caso.
    1) Hechizos de Amor
    2) Hechizos de Amor Perdido
    3) Hechizos de divorcio
    4) Conjuros de Matrimonio
    5) hechizo de enlace.
    6) Hechizos de desintegración
    7) Desterrar a un amante pasado
    8.) Quieres ser promovido en tu oficina / hechizo de Lotería
    9) quiere satisfacer a su amante

    ReplyDelete
  35. Mitt namn är Hassan Angela ... Jag känner mig väldigt glad att dela mitt fantastiska och underbara vittnesbörd med alla på denna sida ..: Jag var gift för 4 år till min man och plötsligt kom en annan kvinna in på bilden som han började hata Jag och han var förolämpande. Men jag älskade honom fortfarande med hela mitt hjärta och ville ha honom till varje pris .... Han lämnade in för skilsmässa och hela mitt liv vred sig och jag visste inte vad jag skulle göra, han flyttade ut ur huset och övergav mig och Barnen ... min väldigt nära vän berättade för mig om att försöka andliga medel för att få min man tillbaka och introducerade mig till en stavningskastare så jag bestämde mig för att prova det. Även om jag inte trodde på alla dessa saker då när han gjorde speciella böner och stavning, efter 2 dagar kom min man tillbaka och bad att han hade insett sina misstag, jag kunde bara inte tro det, ändå är vi tillbaka tillsammans nu Och vi är glada om någon behöver hjälp, här är hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Hans stavar är för ett bättre liv ELLER ring hans nummer +1 (661) 704 3225

    ReplyDelete
  36. Mitt namn är Colon Shaun från Sverige, jag vill berätta för allmänheten om hur min relation blev återställd av den stora kraften av Dr Adodo efter tre månaders ensamhet och hjärtat, min ex-älskare ringde mig efter att Dr Adodo hjälpt mig Kastade en stavning för att få tillbaka honom. Han ringde och ber om ursäkt att han vill att vi ska komma tillbaka och börja ett bra hem, nu är vi lyckligtvis gift. Allt tack till Dr Adodo för hans underbara andliga hjälp. Du kan kontakta honom på hans via e-post Adodospelltemple@gmail.com om du har liknande problem, eller någon lösning du kan behöva, lycka till. Du kan också ringa honom på mobil +1 (661) 704 3225


    ReplyDelete
  37. Jag heter Mikeal Ulrika, och jag bor här i Stockholm, jag har stor glädje i mig eftersom jag skriver detta vittnesbörd om den stora mannen som heter Dr.Adodo. När min man lämnade mig, lärde jag mig aldrig att jag kommer att kunna få tillbaka honom efter all den smärta och hjärtat han har brutit mig igenom. Men jag är så glad att efter ingripandet av Dr.Adodo kunde jag få min man tillbaka efter 48hours och jag kan stolt säga att den som behöver hjälp för att få sitt brutna äktenskap och förhållande återställt borde kontakta Dr.Adodo för hjälp eftersom han svarar på ditt äktenskaps- och förhållandeproblem. Kontakta honom idag på sin e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på + (661) 704 3225

    ReplyDelete
  38. Mitt namn är Maria från Sverige, det här är att informera dig om att jag har hittat en riktig stavningskrock som tog tillbaka min man på bara två dagar efter separationsmånaderna, vi är nu glada. Du är en man av ditt ord Dr Adodo du är verkligen en pappa och en hjälpar till hjälplös, min man är nu den typ av man som jag vill att han ska vara, mina tårar är över nu. Vänligen kontakta honom på hans email: Adodospelltemple@gmail.com. Alla som har problem i sitt förhållande eller någon annan aspekt av livet borde kontakta honom för lösningar och svar, för jag är 100% säker och garanterar att dina problem kommer att vara över med hans svarta magiska stavningsförmåga är ett levande vittnesbörd ... du Kan ringa honom på sitt mobilnummer +1 (661) 704 3225 eller du kan besöka och kontakta honom på sin hemsida http://adodospelltemple.webs.com/

    ReplyDelete
  39. Vad i världen kunde jag göra för att tacka doktor Adodo för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta, han är som Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för hans hjälp på mitt förhållande och hur han återvinner min mans kärlek med hans stavning. För många år sa min man att det var över oss och han lämnade mig och våra barn utan att säga ett ord. Jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne var klar. Några månader senare berättade min vän hur Dr. Adodo hjälpte Henne med sin stavning så jag kontaktade doktor Adodo för att hjälpa mig med hans stavning och han svarade att han skulle hjälpa mig med hans stavning och jag kommer se resultat inom 48 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som Dr Adodo sa, min man kom tillbaka till mig inom 48 timmar på knäna och frågade mig att förlåta honom och acceptera honom tillbaka i mitt liv. Om du behöver hjälp i ditt förhållande kontakta honom för hjälp via e-post: Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på: +1 (661) 704 3225 eller kontakta honom direkt på hans hemsida http://adodospelltemple.webs.com/

    ReplyDelete
  40. Jag har aldrig sett mig skjuta tårar för någonting förut, men den här dagen som min älskare lämnade huset med irritationer efter att vi hade någon kamp om honom som alltid kom hem sent och flirtade med kvinnor skrek jag hela dagen, men efter så många dagar Av ensamhet bestämde jag mig för att leta efter lösning på mitt förhållande och svar kom till mig när jag såg Dr.Adodo detaljer på internet och jag läste mycket recensioner om honom och jag bestämde mig för att ringa honom och med hjälp av Dr. Adodo min älskare kom tillbaka till mig inom 48 timmar och sedan dess har han aldrig kommit hem sent, så du kan se hur mäktig och användbar Dr.Adodo är för hela världen, det är därför jag ska sätta Dr.Adodo kontaktuppgifter Just nu för de personer som behöver hjälp, kontakta Dr.Adodo via mobil +1 (661) 704 3225 eller skriv honom via e-post på Adodospelltemple@gmail.com eller hans hemsida http://adodospelltemple.webs.com /

    ReplyDelete
  41. Hur min älskare kom tillbaka till mig mirakulöst

    Goddag allihop. Jag har något att dela med dig .. Jag heter RUBBY POGGATS, min flickvän och jag var separerade under en lång period på grund av missförstånd, jag kom över olika stavhjul och de kunde inte alla få min älskare tillbaka. Jag var så ledsen och gav mig nästan upp när jag träffade en stavningskastare som heter Great Doctor Omoluyi som hjälpte mig att få min älskare tillbaka. Ända sedan dess har jag varit så glad och kunde inte tro att det skulle hända. Han hjälpte mig också med framgångsstavning, jag har levt lyckligt med min älskare nu och kommer snart att gifta mig. Här är hans kontakt Email: [isikolosolutionhome@gmail.com] ELLER CALL +2348133261196 Om du behöver hjälp med att få din ex tillbaka, sluta ditt äktenskap från att smula eller du behöver framgång i alla aspekter av ditt liv. Han är verkligen en bra stavningskastare. Han är specialiserad i följande spel.
    1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    2) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    4) Cure för för tidig utlösning
    5) Om du vill ha ett barn.
    6) Du vill vara rik.
    7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
    8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    9) Cure för herps
    10) botemedel mot hiv
    11) Cure for Cancer

    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

    ReplyDelete
  42. Good day,

    We offer loans to people in need of financial assistant with a low interest rate of 2%. In order to get a loan with this company, you can count the exact amount of loan you need and the time in which you can repay the loan. so if you are kindly interested to provide your next valid details we are contact with our details below so that we can proceed to send you our terms and conditions of the loans.

    Information about the loan is required:

    First name :
    Country :
    Phone number :
    Amount required as loan:
    Purpose of the loan:
    Duration of the loan:
    Monthly income :
    Have you applied for online loan before (yes or no)
    About Us Links:
    Company Representative: Bishop Collins
    Company E-mail: sundayhenryloan444@gmail.com
    Company motto: your happiness is our reward for a good service (getting your financial support is all we want)

    Sincerely,

    Mr. Mark Collins

    ReplyDelete
  43. MIRAKEL:

    Hej Alla, jag heter Susan Philips, är från Kanada. Jag vill dela min ära och vittnesbörd till er alla, jag har länge haft ont, min man lämnade mig alla för att jag inte kunde få ett barn för honom och fattigdom var runt omkring oss tills en vän riktade mig till en stavningskastare som hjälpt henne med sin egen graviditetsproblem, blev jag riktad till Dr Ogundele och han berättade att jag inte skulle oroa mig för att mina problem har lösts sedan jag kom till honom, han kastade en stava för mig och min man kom tillbaka ber om att jag accepterar honom tillbaka, inte riktigt långt efter det blev jag gravid och jag behöver förändring i min familj ekonomiskt, Dr Ogundele är som ingen annan stavningskastare han kastade pengar för mig och idag är jag och min familj ekonomiskt stabil och gör det bra, jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavningskanalen har kraft att förena familjer och makt att göra dig ekonomiskt ok. för att jag nu är nöjd med min man. Tack till DrOgundele för dem som behöver hans hjälp, kontakta honom på hans email: ogundeletempleofsolution@gmail.com eller hans telefonnummer: +27618920352

    ReplyDelete
  44. Ett fantastiskt vittnesbörd på en stavningskrock som tog min man tillbaka till mig, jag heter jacira, jag är infödd i Peru, men bor i sverige, och jag är lyckligt gift med en härlig och omtänksam make med ett barn. Ett mycket stort problem inträffade i min familj för några månader sedan, mellan min man och jag, så hemskt att han tog saken till domstolen för en skilsmässa, han sa att han aldrig ville stanna med mig igen och att han inte älskar så han packade mina ägodelar ur sitt hus och fick mig och mitt barn att gå igenom allvarliga smärtor, jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka, efter mycket tiggeri, men allting till nytta, och han bekräftade att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen, så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min man, så jag förklarade allt för henne så hon berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare, för att det verkligen har fungerat för henne, så jag trodde aldrig på s pell, men jag hade inget annat val än att följa hennes råd. Sedan gav hon mig e-postadressen till stavningskramen som hon besökte för några månader sedan, drujiagbeblacktemple@gmail.com, så nästa morgon skickade jag ett mail till adress som hon gav mig, och stavningen svarade och försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka de närmaste 72 timmarna, vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig, så han pratade med mig och berättade för mig allt som jag behöver göra, så de tre första dagarna, så förvånansvärt, min man som inte ringde mig för det förflutna många månader, ringde mig att informera mig att han vill ha mig och mitt barn hemma, så fantastiskt !! Så det var så jag gick hem hemma samma vecka med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för hans misstag och för smärtan han orsakade mig och mitt barn. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än hur det var förut, med hjälp av en man, jag är väldigt väldigt glad just nu, så jag kommer att råda dig där ute för att vänligen besöka samma webbplats drujiagbeblacktemple@gmail.com, om du är i något sådant tillstånd eller du har några problem med äktenskapsdepression, så tack till dr. ujiagbe för att få tillbaka min man och återigen med stor glädje till min familj, är du en bra herre herre.

    ReplyDelete
  45. Jag heter Lantigua Gloria från Sverige, jag vill vittna om Dr Adodos storheter om hur han hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. min man lämnade mig efter 7 års äktenskap och han uppgav att han gick ut med en tjej som jobbar på samma kontor med honom, jag var så ont och bitter tills min vän presenterade mig för den här stora stavningskastaren som heter Dr Adodo och han lovar att hjälpa till med att ta med tillbaka min man. jag gjorde vad han krävde av mig och till min största överraskning kom min man tillbaka till mig efter två dagar att han kastade stavningen, så om du har några problem i ditt äktenskap, vänligen kontakta Dr Adodo idag för lösningar på hans e-postadress Adodospelltemple @ gmail. com eller ring hans mobilnummer på +1 (661) 704 3225

    ReplyDelete
  46. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att Dr ISIKOLO tog tillbaka min man som skilde sig åt mig för bra 7 mounths. Är Nicole med namn från USA. Trots att jag har munnar över hela kroppen, räcker det inte med att tacka Dr ISIKOLO för hans hjälp i mitt liv. Min man separerade med mig i 3 månader och har varit i smärta och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag menade Dr ISIKOLO som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig precis när Dr ISIKOLO sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute som läser min artikel som behöver hjälp bör kontakta him.isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196
    Lösningar för de följande problemen, kontakta honom så bra.
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har dåliga drömmar.
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska dras till dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Stoppar mardrömmar / nattskräck
    (7) Du vill vara extremt rik.
    (8) Du vill knyta din partner för att vara din för evigt.
    (9) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (10) Har du blivit scammed och du vill återhämta dina förlorade pengar.
    (11) Om du vill stoppa din skilsmässa.
    (12) Om du vill skilja din man.
    (13) Om du vill ha dina önskemål.
    (14) Graviditet stava för att bli gravid baby
    (15) Garantera att du vinner de oroliga domstolsärenden och skilsmässa oavsett hur vilket stadium
    (16) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196

    ReplyDelete
  47. Jag heter Lantigua Gloria från Sverige, jag vill vittna om Dr Adodos storheter om hur han hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. min man lämnade mig efter 7 års äktenskap och han uppgav att han gick ut med en tjej som jobbar på samma kontor med honom, jag var så ont och bitter tills min vän presenterade mig för den här stora stavningskastaren som heter Dr Adodo och han lovar att hjälpa till med att ta med tillbaka min man. jag gjorde vad han krävde av mig och till min största överraskning kom min man tillbaka till mig efter två dagar att han kastade stavningen, så om du har några problem i ditt äktenskap, vänligen kontakta Dr Adodo idag för lösningar på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring hans mobilnummer på +1 (661) 704 3225

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...