16/12/2009

Juletid i England

Nu borjar jag antligen fa lite julkansla i kroppen. Sondagens lussefirande hemma hos Per och Gabriella var en utmarkt start, sen hade mitt foretag sin arliga julfest igar kvall vilket forstarkte kanslan och nu nar jag kollar ut fran fonstret sa snoar det - mer an sa kan an sa kan man nog inte forvanta sig har i England.

Arets julfest var ok men inte alls som forra aret vilket sa klart gjorde manga besvikna. Forra aret var den verkligen pakostad och ordentligt organiserad; Gala Corals alla kontor som var bjudna, alla fick ta med sig sin partner/van, det var 5-ratters middag, upptradande, dans m.m, med andra ord en stor tillstallning. I ar var det nagot annat.... Istallet for att harja pa nagot av lyxhotellen i London (som vi gjort tidigare ar) hade de i ar hyrt en konferanslokal pa ett hotell har i Woking. Det var iofs fint men pa tok for stor lokal for vart lilla Wokingkontor, tror inte mer an 100-150 personer kom och lokalen skulle latt kunnat svalja 5 ganger sa manga sa ni kan forsta att det kandes lite ode. Istallet for fin Champagne bjods det pa billig skumpa och vin. Istallet for 5 rattersmiddagen hade de fixat en buffe med inte allt for spannande smaplock. Istallet for festlig dansmusik spelade de julsanger. Ja pa den nivan var det... Det anda roliga var de gigantiska leksakerna de hade slapat in; bilracerbana, fotbollsspel, karaokee, casinos m.m och allt i stolek XXL. Jag stannade bara pa festen nagra fa timmar och holl mig till J2O-juicer istallet for den blaskiga skumpan men jag gick darifran som en stalt mastare av bilracespelet - mkt imponerande! :)

Idag ar det helt galet kallt (sa pass att det tom snoar) sa det blir till att sitta inne och surpla te och soppa hela dagen. Ikvall ska jag forsoka forflytta mig till Wimbledon for att ga pa bio med Kristofer och se... guess what... jo, New Moon!!!! Jippi!

xoxo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...