01/11/2009

Guldet ar vårt!

Har suttit som en idot pa kontoret och foljt guldmatchen mellan IFK Goteborg - AIK pa mitt egna lilla satt - genom 7 olika resultathemsidor, en halvt fungerande webradio plus genom DN's fotbollsserivce holl jag mig uppdaterad om vad som hande matchen igenom och framat sista 10 minutrarna visste jag inte vart jag skulle ta vagen. Jag har inte nerver for fotbollen, jag blir sa nervos att jag far bade fysiskt och psykiskt daligt.

Men vi klarade det, AIK vann matchen och med det blev de Svenska Mastare 2009! Pa tiden! AIK har kampat sa hart, genom sa manga ar och sa antligen fick vi betalat for modan. Kanns helt underbart och idag skulle jag gora vad som helst for att vara i Stockholm eller Goteborg och fira med min AIK-fanatiska familj och/eller vanner. Men nej, istallet sitter jag har i London och guldvinsten far jag fira helt sjalv. Fast just idag kanns inte ensamheten sa jobbig, gladjen tar over - Guldet ar vart! Grattis AIK!

xoxo

4 comments:

  1. hihi grattis maria kul for dig :o)

    ReplyDelete
  2. Grattis till vinsten även om det inte var mitt lag.

    Var på Harcourt och titta faktiskt (som vanligt) men de kunde inte få in min match och det var så fullt med folk att massor inte fick komma in. Var rena rama plågan att stå där och vänta på mål pling från andra matcher...huvva.

    ReplyDelete
  3. Ah, onskar jag hade kunnat se den pa harcourt med!!!!

    ReplyDelete
  4. Johan Andersson02/11/2009, 18:14

    GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD. Så jävla bäst! Kunde inte valt en bättre dag att återvända till skitsverige, mohaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...