13/07/2018

Varma Svenska sommarkvällar


Sverige är som förbytt. Sen i april har vädret följt medelhavets temperaturer, om än missat något tropisk regnskur här och där och det fina vädret skapar magi. Folk vill ut, folk vill socialisera, folk vill rubba på rutiner, folk vill vara spontana, folk vill njuta och ja folk blir som jag tycker om som mest. Det är helt underbart. Jag upplever Sverige med samma energi som jag upplevde Italien under somrarna jag bodde där. 

Jag är nu på semester och om ett par dagar åker vi utomlands. Det ska självklart bli superhärligt men i ärlighetens namn skulle jag kunnat spara de här semesterdagarna, fortsatt att njuta av härliga sommarkvällar och -helger i Sverige och åkt utomlands i höst och vinter istället. 

Igår hade jag och Maria en av många underbara kvällar ihop. Vi båda cyklar till jobbet så framåt sen eftermiddag cyklade vi ner till Huvudsta strand-området, satte oss på en brygga, picknickade middag, pratade och bara njöt i timmar. Det hann bli sent och lite svalare innan vi packade ihop och cyklade hem åt varsitt håll. Själv hade jag en mil på cykel hem och i solnedgång trampade jag mig längs vattnet och förbi Bromma golfbana och mysiga brommavillorna hem. Det var så idylliskt att jag var nära att börja gråta. Så underbart! Svenska somrar som dessa gör vårt land till världens bästa <3 p="">

xoxo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...