31/07/2018

Julilistan


Rolig vardagshändelse:
Middagen med Lisa på Public i Sumpan en måndag i början på måndaen. Vi blev verkligen förvånade över hur god maten var och hade en toppenkväll.

En annan bra kväll var middagen med lite ex kollegor på Il forno da Gino på Kungsholmen. En av många riktigt varma kvällar där vi satt ute och bara hade det gott.

Ytterligare en riktigt bra kväll var ihop med Maria på en brygga nere i Huvudsta som jag redan nämnt i ett tidigare inlägg.

Bästa helg-happening:
Heldagen på Fjäderholmarna med min kompis Anna med dotter. Så härligt att både få turista lite i sin egen stad och få riktigt lång kvalitetstid ihop med en av mina bästa vänner.

En riktigt bra kväll:
Ville inte ta med semestern i den här listan men bästa dagen, och kvällen var VM-final-kvällen i Split. Ler bara jag tänker på det!

Något extra bra jag har gjorde:
Tog på mig mer ansvar på jobbet. Har känt mig lite understimulerad och hoppas de nya ansvaret kan ändra på den känslan.

Månadens bästa låt/låtar:
Har inte blivit så mkt musik i juli utan har satsat helhjärtat på P1's sommarprat i Spotify.

Bok jag läste / lyssnade på:
Konsten att höra hjärtslag - Jan-Philipp Sendker
En helt fantastiskt vacker bok som jag inte förstår varför jag dröjt så länge med att läsa.

Nya inköp:
Inget roligt alls, men köpte ett par svarta leggings och ett linnebyxor precis innan semestern. Inte ens utomlands blev det något shoppande.

Smarrig måltid:
Trots att inte Kroatien och Montenegro visade upp några vidare vassa kock-konster och trots att vi hemma införde grillförbud redan strax efter midsommar så har det under juli blivit otroligt många goda och trevliga middagar men en stack ut.... Andra kvällen nere på Gullholmen tog vi båten till Grundsund och åt på Pelles rökeri. Tog en tre-rätters i havets tecken och det var så underbart fantastiskt gott. Vi var där med Toffes syster, man och barn och hade en sagolik kväll.

Träningsstatistik:
Cyklar i snitt 6 mil i veckan enligt appen. På det tränar jag ett pass crossfit ihop med kollegor en lunch i veckan. Under semestern har vi gått massor och samlat många höjdmeter.

Månadens bästa film, serie, dokumentär eller tv-program:
På Gullholmen såg vi en kväll den gamla Oscarsbelönade filmen Livet är underbart som är så fin. Det är det enda vi sett på TV i juli.

Månadens sämsta:
Att SAS/Arlanda tappade bort min resväska på väg ner till Kroatien. Det löste sig snabbt morgonen efter men irriterande ändå.

Ett minne jag kommer bära med mig från den här månaden:
Nationalparken Krka. Vm-finalen i Split. Min och Toffes romantiska kväll i fina Bol. Underbara Kotor ihop med många vänner. Och julis sista dagar som spenderades på vårt favoritställe på Västkusten. Årets bästa månad by far!

Vad ser jag fram emot kommande månad:
Det härliga med att komma tillbaka från semestern är att få återförenas med nära och kära när man kommer hem. Det har blivit flera långa telefonsamtal med vänner och många bokade kompisdejter de närmaste veckorna här i Stockholm. Men allra mest ser jag fram emot min fina fina vän Johannas bröllop
<3 p="">
<3 p="">
xoxo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...