20/07/2009

Wow, vilken Sondag!




Igar hade jag en helt underbar dag! Sa langt ifran lik nagon en vanlig Sondag och darfor sa speciell och rolig.

For nagra manader sen vann jag och Ida en "make over + photo shot" pa Covergirl studio London och igar blev det antligen av. Fulla av forvantan packade vi med oss lite olika outfits (klader, skor, smycken, bikinis etc) och begav oss till studion. Efter en timmes vantan blev det antligen var tur och de sminkade oss (like never before) och fixade fina frissyrer. Sen var det dags... Fotostudion bestod av 3 olika rum; med olika ljus, mobler och bakgrunder. Fotografen tog bilder pa oss staendes, sittandes och liggandes i olika stallningar. Vi tog enskilda bilder och nagra fa tillsammans. Det var valdigt ovant att leka modell for en dag men valdigt kul. Bilderna blev helt fantastiska. Hade aldrig kunnat tro att jag kunde se SA bra ut, haha. Hur som helst kostade bilderna £75 styck for att fa med dem hem pa en CD, helt sjukt pris, sa varken jag eller Ida kopte nagra bilder. Vi fick iaf en pa oss bada gratis sa vi far noja oss med den :) Nu vet vi hur vi ska sminka oss, hur vi ska posera och vilket ljus som ger bra bilder sa vi far helt enkelt ta vara egna bilder nagon dag!

Eftersom vi var ordenligt uppstylade och hade finklanningar och hogklackade skor pa bestamde vi oss for att ga for en drink efter fotograferingen. Desperat forsokte vi hitta en shysst och oppen bar (inte sa latt pa en sondag eftermiddag vid 5 tiden) och vi hamnade till slut pa Ritz. Dar maste de trott att vi var nagra rika house wifes eller liknande for de behandlade oss som kungligheter vilket vi sa klart hade otroligt kul at sa dar blev vi kvar ett tag.

Sondagskvallen spenderades sedan som vanligt framfor en film med pojkvannen. Vi sag Bride wars. Skitfilm men budskapet tyckte jag anda om. I borjan av filmen fick man se tva flickor som dromde om att gifta sig; dom ville finna mannen i deras liv som "stay by their side no matter what". I slutandan visade sig att, visst hade de funnit mannen i deras liv, men den som alltid fanns vid deras sida "no matter what" var i slutandan alltid vannen!!

xoxo

1 comment:

  1. hot hot hot :-). Låter som ni hade en riktigt kul dag!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...