25/02/2009

Klass

Fick den har lanken skickad till mig igar kvall och kunde inte lata bli att rynka ogonbrynet.

"Sweden's crown princess to marry. Sweden's Royal Court has announced the engagement of Crown Princess Victoria to her long-term boyfriend, commoner Daniel Westling".

Sa typiskt england att pa en gang poangtera att den Svenska prinsessan ska gifta sig med en ICKE adlig person. Har i England ar klasskillnaderna stora och otroligt viktiga. Det markeras redan som litet barn vilken klass man tillhor genom barnen placeras i privata forskolor som kostar multum redan nar de ar i 5-6ars aldern och likasa forvantas man att gifta sig inom sin egen klass, vilket nu den svenska kronprinsessan inte gor och darfor maste det pekas ut i Engelsk media.
Sjalv bryr jag mig inte ett skvatt om den svenska kungafamiljen men ar glad att Viktoria funnit en man hon alskar och inte bryr sig att han kommer fran en helt vanlig familj fran liten en hala in the middle of nowhere. Killen verkar helt klart duktig och smart sa tror det kan ga bra for dem.


xoxo

1 comment:

  1. Det kommenteras i Sverige också men visst är klassbegreppet mer uttalat i England. I dag handlade DN inte om ngt annat än bröllopet. Ointressant så det skriker om det!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...