03/11/2008

ZUMA restaurant London

Forra helgen var jag pa den omtalade restaurangen Zuma. Det ar ett trendigt "Contemporary Japanaese Cuisine" som ar omtalad for bra mat, vacker inredning och sina dyra priser. Jag avskyr i vanliga fall att lagga stora summor pengar pa mat och har ofta diskussioner med min pojkvan om det. Han i sin tur alskar alla dyra restauranger medans jag faktskt hellre koper en fin ny troja for de pengarna. En troja kan jag ha i flera ar medans en maltid ater jag upp pa en timme...

Den har gangen var det svarforaldrarna som skulle bjuda och de hade valt restaurang sa jag hade inte mycket att saga till om. Jag var inte vidare exalterad nar jag ovanligt uppkladd for ett restaurangbesok strosade dit men blev helt stald nar jag kom dit. Restaurangen var verkligen urlacker, snyggt men anda simpelt inredd. Personalen var otroligt trevliga och hjalpsamma, 2 stycken tog hand om vara ytterklader medans en annan visade oss till baren i vantan pa vart bord. Ingen dotid har inte. Deras cocktails var gudomliga och jag fick halla mig fran att bara svepa dem pa ett nafs.

Val sittades vid bordet valde vi att bestalla in lite av varje for att dela och darefter droppade sma matratter in allt efter som. Jag log maltiden igenom, det var den basta mat jag atit i hela mitt liv! Kottratterna var nagot olikt allt annat kott jag smakat och sushin och sashimin var helt oforglomliga. Slutsumman hamnade pa £450 for 6 personer men da hade vi verkligen atit och druckit allt vad vi kunde. Trots mina asikter om dyra restaurangen var den har maten vard varenda krona. Ingen restaurang man gar till varje vecka men for sarskilda tillfallen ar den guld vard. Vart att tillagga ar att man maste boka den minst 6-8 veckor innan man ska dit!


xoxo

4 comments:

  1. Då är jag precis som din pojkvän - inget går upp mot god mat!

    Kram Mia

    ReplyDelete
  2. Kul med lite Londontips! Då vet jag vart man ska ta vägen nästa gång man kommer.

    Bodde i Siena i 5 år så det känns som "hemma".
    Se Casino Royal innan den nya, ett tips bara :)

    mariia

    ReplyDelete
  3. ah, nagot att prova alltsa..

    tack for tipset!

    xx S

    p.s. det dar nya jobbet later spannande. Pengar ar inte allt, jaja jag vet, det ar inte sant, men tankt pa vilka dorrar det nya jobbet kan oppna och mer kunskap kommer alltid ge mer betalt i framtiden. :) lycka till..

    ReplyDelete
  4. Oh cool, ska checka in den da. Looove japaneese!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...