17/10/2018

Andalusien - Sevilla och Cordoba








I Sevilla mötte vi upp Toffes syster med Barn för två dygn fulla med äventyr. Första dagen var solig, varm och fin och vi promenerade runt i gränderna i Sevilla, åt glass och kikade sevärdheter. Sevilla är ju känt för att vara fantastiskt fin och det var både fint och mysigt men jag blev ändå inte lika frälst i staden som i Cadiz. Kanske för att jag hade högre förväntningar på Sevilla än Cadiz? Vi hade i alla fall en väldigt bra dag och på kvällen tog vi en fördrink på en bar vid kanalen och såg solnedgången över staden och senare blev det tapas-middag för hela slanten.

Andra dagen var vädret sämre och regnet kom och gick. Förmiddagen spenderade vi i den modernare delen av Sevilla och strax före lunch rullade vi vidare till Cordoba.





I Cordoba började vi med lunch innan vi traskade runt i stan. Även Cordoba var fint men iom vädret så visade stan inte upp sin bästa sida men vi fick iaf se den berömda Game of Thrones-bron.
Vi vara bara i Cordoba några timmar innan vi sedan begav oss hemåt (till Otura) igen.

Det var i alla fall fantastiskt kul att få lite kvalitetstid med syster och barnen och att äntligen ha fått besöka Sevilla som stått på min wanna-see-list så väldigt länge.

xoxo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...