21/10/2018

Andalusien - Granada








Näst sista dagen i Spanien var vi inne i Granada. Tyvärr fick vi inte biljetter till Alhambra så istället promenerade vi upp längst kullerstensbackarna på kullen bredvid och såg utsikten över både Alhambra och den gamla staden i Granada. Granada kändes väldigt mysigt och pittoreskt och det kändes lite synd att vi inte fick fler dagar här.

På eftermiddagen åkte vi istället upp på ett av Sierra Nevadas höga berg och såg solnedgången. Snön hade fallit på topparna bara någon dag innan och temperaturskillnaden från Granada stad till toppen där vi var var över 15 grader kallare. Men trots kalla ben så var utsikten fantastisk!


Sista dagen i Otura spenderades mestadels hemma med familjen. Hann med en snabb tur till ett stort närliggande shoppingcenter med bla ett besök på Primark men annars ville vi inte slita oss onödigt länge från ovan vackra vy.

Trots en sista-minuten-planering så blev det en fantastisk resa i Spanien. Att få kombinera både familjehäng med massor av vackra platser, coola upptäckter och lite sol och hav kändes väldigt lyxigt så här mitt i det Svenska höstrusket.

xoxo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...