18/03/2009

Vaska pa vift

Maste bara beratta vad som hande igar...

Det var Tisdag och som vanligt traskade jag efter jobbet ivag till min boxningskurs. Jag bytte om som vanligt och vantade sedan pa att mitt pass skulle borja i strechingrumme innan jag, trots kramper i ena foten tog jag mig igenom 1,5 timmes hardtraning. Nar boxningen ar slut inser jag att min handvaska ar borta, skit tanker jag och borjar irra omkring som en virrig hona for att forsoka hitta den. Jag hittar den pa en bank inne i omkladningsrummet dar jag antagligen helt enkelt glomt den fore passet. Vaskan ar oppen; min mobil tittar fram, planboken ligger pa botten och pa kanten av vaskan hanger mina armanisolglasogon. I mer an 1,5 timme har sakerligen minst 100 tjejer passerat omkladningsrummet, ingen har brytt sig om att lamna in vaskan men heller ingen har ens rort vaskan eller dess innehall. Vardet i vaskan; mobilen, solglasogonen, planboken, smink och sa klart sjalva vaskan sjalv ar varda sjuka summor sa det ar ett under att ingen plockat pa sig nagot! Tacka gudarna for att det fortfarande finns arliga manniskor pa jorden!!

xoxo

3 comments:

  1. Verkligen tur med vaskan, a valdigt underligt att ingen iaf lamna in den.. tycker antingen eller lixom om den bara ligger frame. Fast slutar a borjar kurser samtidigt sa kanske inget vet om de e nagon i omkladningsrumet som ager vaskan. annat pa ett vanligt gym dar det stundtals kan vara tomt/ensam.

    ReplyDelete
  2. Sant! Jag var dar mellan 18.30-20.30 sa det var nog ganska mkt folk dar inne hela tiden, men anda.......

    ReplyDelete
  3. Det händer bara en gång.. men som Toblino säger. I och med att det var sk rusningstraffik så vågade ingen röra den. Men tacka stjärnan i himlen. Jag lämnade min mobil på banken i London men tro det eller ej, 20 min senare låg den kvar men mitt hjärta hade slutat slå... Det är ju bara en mobil men men..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...