21/05/2017

Sommarkänslor



Tänk om Sverige skulle ha en lite längre sommar... Bara en eller två månader längre eller så. Värmen och ljuset ger en ju så mycket glädje och energi och man märker att folk mår bättre. Folk rör sig mer. Socialiserar mer. Är ute mer. Och tittar mindre på tv. Exakt den livsstil jag vill ha och tror att de flesta mår bra av. 

Senaste veckorna har varit hur sköna som helst. Förutom all stress jag konstant har efter mig på jobbet och i planeringen av bröllopet så tycker jag det är så fantastiskt skönt att sommaren är här. Det känns som jag gör så mycket mer av min tid. I veckan som har varit så hade vi en planerad aw med kollegor och ex-kollegor. Vi förflyttade oss mellan uteserveringar på söder och hade det hur gött som helst. Nästa kväll drog min chef med mig på en invigningsfest på Östermalm och när vi väl kom därifrån var det min tur att dra med honom ner till Mälarpaviljonen för att möta upp lite folk. Hela kvällen var 100% spontan och hur kul som helst. Igår fredag blev nästa spontana kväll den här veckan. Jag hann precis komma hem från jobbet innan C's kompis ringer och meddelar att han tänkte köpa med sig lite gott kött och komma över och grilla och poff, 20 min senare var han på plats och vi satt på verandan långt in på kvällen och mumsade i oss gottigheter. Sånt här händer bara på sommaren, hur konstigt det än är. 

I helgen har vi istället bara varit hemma och fixat på tomten. Vi har grävt, planerat, planterat och svängt flera vändor till plantagen och Bauhaus. Jag blir mer och mer kär i att ha villa och numer vill jag inte ens planera mina helger utan vill bara kunna lulla omkring på min tomt och fixa det som kommer mig för. Underbara villaliv. 

Sociala veckor och lugna ensamma helger är min nya livsstil. Det som kommit i kläm senaste tiden är träningen, tyvärr. Men sånt är livet, ibland hinner man inte med allt man vill helt enkelt.

xoxo

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...