12/06/2008

Sex and the city.... in the city

For 2 veckor sen hade sex and the city filmen officiell premiar har i London och hysterin var varre an varst!

Det borjade redan for en manad sedan nar SATC (Sex and the city) filmen hade world premier pa Leicester Squere och alla skadispelarna tillsammans med jordens alla nojesreportrar samt galna fans var pa plats. Dar efter har alla fanatisker trippat pa ta i vantan pa att filmen ska borja visas for oss “vanliga” och forra veckan var tiden antligen inne.

Jag och en kompis, som under varen sett alla SATC avsnitt tillammans hade bokat biljetter langt tillbaka och sen antligen var det dags. For forsta gangen i mitt liv gick jag pa bio uppkladd i finaste klanningen, hogsta klackarna och perfekta sminket for att tillsammans med en dros andra superuppkladda tjejer (samt en minoritet killar) flockas runt pa SATC-uppsmyckade Leicester square med cocktails i handerna. Innan filmen borjade var stamningen pa topp. Nar det borjade apploderade alla och det kandes som vi var pa nagon fin teater eller opera och inte nagon vanlig bio. Under filmen var det (som tur var) lugnt, alla skrattade och grat vi vid ett flertal tillfallen och jag haller med kritikerna att filmen val stod upp till forvantningarna. Efter bion var det inget snack om vad som gallde... Ett antal av de finaste klubbarna i stan hade SATC teman och cosmopolitan drinkar serverades mer an nagonsin. Vi alla levde oss in i serien/filmen for en kvall. VIlken helkvall!

Maste saga att detta var en av de mest patetiska filmogonblicken i mitt liv men samtidigt det roligaste!

Vad ar det da som far sa manga att bli sa hysteriska for en vanlig TV serie? Inte ar det val de otroligt snygga skadispelarna iaf? Visst ar de snygga och coola men vi lyckas nog identifier oss med dem just for att de anda ar “vanliga”. Trots alla killar som kommer och gar i deras liv har de sina liv pa den trygga sidan och det ar nog manga som garna skulle byta liv med dem! Tjejerna i serien har det mesta; supervanner som staller upp i vatt och tort; toppkarriarer ; obegransat med pengar(?); de perfekta kladerna med de coolaste skorna; ater den finaste maten och dricker de godaste drinkarna och nar en kille fosvinner star det alltid nya pa rad... Vem skulle inte vilja leva det livet? ;)

xoxo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...