10/01/2009

Gott nytt ar!

Nej da, jag lever och har inte gatt under jorden ;) Jag ar tillbaka i London men har haft fullt upp och har inte funnit tid att skriva pa bloggen. Har dock massor i huvudet jag vill skriva om sa vanta bara sa kommer jag nog snart igang igen....

Tack snalla for alla sota mail och medelanden och for att er som visar att ni bryr er, valdigt uppskattat :) For er som fragat om jag inte kan mobilblogga sa maste jag tyvarr saga att min mobiltelefon ar av stenaldersvarianten da min nyare gick sonder fore jul och jag inget internet pa den. Far se om jag kan kopa en ny snart men inte hittat nagon bra jag tycker om. Nagot forslag?

Semestern var i alla fall helt underbar. 17 hela dagar borta fran jobb, stress och press, can't get better. Iofs fick jag uppleva lite stress hemma i Stockholm anda men mer av det roliga slaget da man skulle hinna traffa alla nara och kara pa de fa dagar jag var hemma. Det var mysigt att vara hemma iaf, och jag hann vara med familjen ganska mycket for en gangs skull men det ar val vad julen ar till for?

Italien var lite lugnare, dar kunde jag lamna over all planering till pojkvannen och bara slanta efter. Alperna (Dolimiterna) var fantastiskt vackra och vi hade verkligen tur med vadret, klarbla himmel och sol varje dag. Skidakningen gick val sa dar, hade inte akt pa 6 ar och hade heller inte lytt Erikas rad att trana upp benmusklerna fore resan sa det var lite kampigt. Killarna jag akte med var som uppvaxta i skidbacken och de hann svisha ner for hela backen innan jag ens tagit en svang, sa det kandes val sa dar. Forsokte be dem aka sjalva och lamna mig i "mina" backar sjalv men det gick inte for sig och det funkade inte ens med att forsoka tappa bort dem med flit, sa jag fick helt enkelt infinna mig i att aka med dem hela tiden.... Hur som helst, trots att sjalva skidakningen inte blev som jag hoppats pa var det mysigt att vara i fjallen.

Att komma tillbaka till London kandes val sa dar. Det ar kallare an det nagonsin varit och jobbet blir bara segare och segare. Rea'n ar i full gang med 75% rea overallt men har inte funnit varken tid eller lust att ga ut och kika runt. Igar hade vi en helkvall pa IKEA med god mat och dryck och jag lyckades hitta ett superdupervarmt tacke (Mysa Ronn) som jag nu njuter av om kvallarna.

Nej dags att jobba lite men ska forsoka skriva snart igen :)

xoxo

3 comments:

  1. Kul att du ar tillbaka.. Jag har saknat dig uppdateringar..

    xx S

    ReplyDelete
  2. På tiden att skriver nåt bruden!

    Tell me more about your trip vetja. Du reser så jävla mycket så du får dela med dig av dina erfarenheter till som torrbollar som inte gör det!

    ReplyDelete
  3. Det är alltid segt att gå tillbaka till rutinerna. Men du får tänka att det går fort nu så är det snart härlig vår och ännu härligare, sommar!

    Har du inga bilder från Italien förresten?

    Kram Mia

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...