12/03/2017

Stoner - John Williams


Boken Stoner har väckt en hel del medial uppmärksamhet den senaste tiden och trots att den från baksidan lät lite långtråkig väcktes min nyfikenhet och till slut tog jag mig an den, som ljudbok.

Stoner är en väldigt vanlig man som lever ett vanligt men lite tragiskt liv och sen dör han. Han lever i ett mindre lyckat förhållande och på något sätt tragglar han sig igenom sitt arbete. Ja det är bokens handling i sin korthet och hur kul låter det?

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka eller säga om om den här boken. Den har av många blivit kallat ett riktigt mästerverk och där kan jag nog tyvärr inte hålla med. Visst, det är något fängslande över det liv som boken beskriver som ändå gör att jag gillar att läsa boken men den når inte upp till en fullpoängare från min sida. Den är dock annorlunda i jämförelse med de flesta böckerna som toppar boklistorna nu för tiden. Den är välskriven och karaktärerna i boken beskrivs på ett bra sätt. Det är en fin bok som jag skulle rekommendera för den som är på jakt efter något lite mer intellektuellt och speciellt.

xoxo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...