28/02/2010

Maria-dagen

Grattis till mig! Idag är det den stora Maria-dagen i Sverige.
För att fira sitter jag här super hangover på jobbet och kollar OS, jättekul.

Gårdagskvällen var trevlig. Vädigt annulunda eftersom det blev en kväll med folk jag inte känner alls men dags att vänja sig vid att umgås med främligar, hehe. Men idag är jag trött. men det var det värt.

Ikväll ska vi ha Italiensk middag hemma hos mig. Jag, Valeria, Paolo, Luigi, Andrea, Alessandro mfl. Bara Italienare och jag, getting ready for Italy :)

Xoxo
Sent from my Nokia E71 mobile phone

Saturday night

Ytterligare en spontan kväll.... Låg hemma hela dagen idag, vilade och kolla film med Paolo. Lika kul som vi hade igår, lika dåligt mådde vi idag. Ush. Jag tillät mig själv slöa fram till 4-tiden men sen satte jag fart; fixade mig, stack hem till Lugigi ett tag, vidare på spansk middag och sen till ett Italienskt Costume Party i Hampstead. Luigi var utklädd till Super Luigi Bros... Dvs, Super Marios bros brorsa, rätt finurligt. Själv var jag lite för slö och klädde bara ut mig till mig själv ;) Nu är de andra ute och röker och jag ska nog passa på att smita hem snart. Jobb imorn :( Trevlig kväll i alla fall!
Xoxo
Sent from my Nokia E71 mobile phone

27/02/2010

0MG

Ohhhhhh, only London can offer evenings like this.............. Annah du hade ratt., haha.
Xoxo
Sent from my Nokia E71 mobile phone

26/02/2010

Fredag!

Vilken helvetesdag:... Lyckats tjafsa bade med min allra basta kompis, mitt ex, en kollega och min chef. Ush. Men men, det loste sig med de flesta och nu ar det Fredag, tjoohoo...

So, so what, Im still a rock star, I got my rock moves and I don't need you. And guess what I'm having more fun and now that we're done I'm gonna show you.... Kan inte mer av texten, haha.

Ha en bra fredag!
Xoxo
from my Nokia E71 mobile phone

Indiskt i Bricklane


En av grejerna jag hade på min lista att göra föra jag lämnar London var att äta på en Indisk restaurang i Bricklane. Jag är inte överförtjust i Indisk mat men ville göra det ändå, man bara måste ha ätit en typisk Indisk middag (helst i Bricklane) om man bott i London i över fyra år, så ikväll var det dags.

I spöregnet tog jag och Annah oss till Bricklane och till Restaurang Pampadomos och åt en typisk Indisk middag. Det var ok, inte det bästa jag ätit men heller inte det sämsta men vi hade i alla fall trevligt. Dock ligger Indiskt fortfarande långt ner på min lista av favoritmat. Italienskt, Japanskt, Mexikanskt och Thai ar mina favoritmatkulturer helt klart!


I övrigt har det varit en skum dag. Ett mail i eftermiddags tillsammans med telefonsamtal ikväll fick mig ganska omtumlad men nu har jag lugnat ner mig och det ar dags att sova. Natti natti gott folk :)

xoxo

25/02/2010

Getting used to Italian life

Efter som kvallens dejt sjukskrivit sig lamnde jag jobbet med planen att ha en hemmakvall med kottbullar och film. Det blev inte som jag tankt mig. Klockan sju ringde Andrea och bjod over mig pa middag, sa jag akte dit. Middagen serverades inte foran vid 22-tiden och vi at lange och val, blev klara bara en liten stund sen. Jag som alltid planerar mina kvallar nastan en vecka i forvag, vanligtvis ater middag vid 7-8tiden och ar i sang vid 23.... Dags for mig att bli van vid "The italian lifestyle", spontana kvallsplaner samt sena och langa middagar

Pa bussen pa vag hem nu, riktigt trott sa blir bums i sang.
Buona notte amici
Xoxo
Sent from my Nokia E71 mobile phone

24/02/2010

Snacks

På mitt jobb älskar de snacks. Inte nog med att vi nästan alltid har ett kakfat ståendes så är snacksmaskinen väl använd. Redan från tidig morgon börjar folk trycka i sig choklad, läsk och chips. Att chipspåsarna är små hjälper ju inte så mycket när de äter minst 1-2 om dagen.

Jag ska nog vara glad att jag inte tycker om choklad och kakor annars skulle det nog vara lätt att dras med i deras dåliga vanor! Sen kan jag faktiskt, trots att jag älskar chips, hålla mig borta från dem med. Om jag blir sugen på något tar jag mig en liten sockerfri lakriskaramell som jag har på mitt bord. Sen har vi ju ett stort fruktfat i köket som jag utnytjar friskt. Mycket bättre för både tänder, mage och figuren.

xoxo
Sent from my Nokia E71 mobile phone

Middag med Paolo och Ilinca

Eftersom vi i förra veckan hade en "moving out dinner" for Julien var vi ju tvugna att fixa en "moving in dinner " för Paolo och ikväll var det dags. Direkt efter min träning sprang jag hem och vi fixade ihop vår 3 rättersmiddag ihop.

Jag gjorde förrätten vilken bestod av Bruscettas med Mozzarella och ruccula. Paolo lagade en äkta Italiensk lasagne till huvudrätt och Ilinca fixade en suuuupergod efterrätt med passionsfrukt och yogurt (ska be om receptet).






Paolo hade varit så söt att han köpt blommor till mig och Ilinca som tack att vi valde honom som flatmate. Blommornas färger som representerade våra länders flaggors färger. Och vi firade även med en flaska Prosecco. Väldigt trevlig kväll!

Dags att sova. God natt allesammans!

xoxo

22/02/2010

Mitt 2009 i London

Idag har jag offrat morgonen åt att sortera bilder från 2009. Hade från början nästan 8GB bilder tagna år 2009 och bara från min New York-resa hade jag över 700 bilder. När man väl går tillbaka och kikar på gamla orkar man ju inte gå igenom några 700 bilder så det var bara att sätta fart och radera. Nu har jag fått ner stoleken på 2009-mappen till 4.6GB, fortfarande mycket men ändå mycket bättre.



När vi (jag och min kollega) satt och kollade på alla mina bilder var vi båda oerhört förvånade över hur mycket jag egentligen hann göra under 2009 och hur många människor jag träffat. Jag tror inte någon annan stad i världen kan erbjuda ett så aktivt och socialt liv som London gör. Jag börjar verkligen undra om jag gör rätt att flytta härifrån.... Egentligen erbjuder London det mesta jag vill behöver i mitt liv (förutom sol och värme) och det är den perfekta staden att bo i om man vill resa. Resmöjligheterna från London är enorma och konkurrensen drar ner priserna. Jo mer jag tänker på det, ju mer positiva sidor ser jag med London....

































xoxo

Miserabelt väder

I förra veckan trodde jag att våren var på väg. Många dagar erbjöd blå himel, solsken och fåglarna kvittrade. Folk lämnade vinterjackorna hemma och vårjackorna åkte på, vissa tyckte till och med att det var läge för att gå ut bara i tröja eller T-shirt(!). Men vårkänslan fick inte hålla i sig länge... idag är det knappa 4-5 grader varmt och det spöregnar och nu varnar de för "heavy snowfall" på Onsdag. Och imorse vaknade jag av ett sms från mamma som sa att det var minus 19 grader i Stockholm. Vaddå Global Warming? Det verkar ju mer som istiden är på väg tillbaka.

Jag minns Februari/Mars två år sen då jag var ute i en liten läderjacka och picknickade i hyde park, nu verkar det som min tjocka vinterjacka kommer få vara med fram till Maj eller liknande. I'm not happy! ;)

Xoxo
Sent from my Nokia E71 mobile phone

21/02/2010

Slö Söndag

Idag har varit en väldigt slö dag! Började dagen med frukost med Anna, sen slappade jag någon timme, sen gick jag ut på lunch med Tobbe och claire på Buritos hat, sen tog jag en promenad genom stan, hängde lite i min favorit Mac-butik, sen hem, prata lite med Ilinca, packa lite kläder som ska hem till Sverige, sortera mina DVD filmer och nu tänkte jag titta på en film. Jag gillar egentligen inte dagar när jag inte får något vettigt gjort men idag var det rätt skönt att bara ta det lugnt. Senare ska jag laga en god paj.

Happy Sunday babes!

xoxo
Sent from my Nokia E71 mobile phone

Girl Night @ New China White















Igår hade vi en liten tjejkväll. Vi träffades hemma hos mig för lite snacks och dryck och gick sedan ut till nya China White. Jag ville väl egentligen inte gå till en klubb men samtidigt ville jag väldigt gärna testa det omtalade China White. Det visade sig vara en west end klubb liksom alla andra, med andra ord inget speciellt. Men vi hade skoj iaf. Blev lite sent och idag är jag sliten...

Thanks for a great night girls!!
Love you!

xoxo

London by night

China white is Screaming....... Loooondon, country jungle where dreams are made of, threre is nothing you can't do. Now we're in Looondon. Big street will make you will feel brand you, big lights will inspire you. Now we're in Looondon, London, LOOOOOOONDON!! (nej, vi kan inte texten;)

London and London girls I gonna miss you soooooo muuuch :(

Now we gonna go home and eat, nothing's better than middle of the night junk food.... But there's a big fight on the bus so might take a while, puhh...
xoxoxo
Sent from my Nokia E71 mobile phone

20/02/2010

Solig dag i East Dulwich










Dags att se sig om lite i London innan jag flyttar. Eftersom det idag var en fantastiskt solig och härlig dag åkte jag till East Dulwich och hälsade på Hanna. Det är ett litet pitoreskt samhälle i Zon 2 i London dit man enbart kommer med "pendeltåg". Supermysigt område med massor av söta cafeer, delikatessbutiker och barer. Vi promenerade runt om området och gick sedan hem till Hanna för en fika. Hann med en snabbtur i Eddies nya Ferrari på vägen dit också :)

Ikväll blir det girlnight med brudarna. Ska ses hos mig redan vid 7 tiden så dags att vila lite och sedan börja göra mig fin. Ska bli superskoj!

xoxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...