27/12/2009

Bye bye Stockholm

Har antligen packat klart. Det kanns alltid lika trist att aka ivag fran Stockholm. En del av mitt hjarta kommer alltid finnas har och den delen av hjartat dras isar varje gang jag aker ivag. Det ar framst min familj och mina fina vanner som bor har som gor att det ar svart men aven staden i sig. Om somrarna ar Stockholm sa otroligt vackert medans jag i vanliga fall brukar avsky de kyliga och morka vintrarna. Men med arets all sno sa var vintern har i stan plotsligt nagot helt annat. Det blir mycket ljusare, valdigt fridfullt och nastan lite magiskt.

Imorn aker jag till mina drommars land, Italien. Har hort att snon som kom dar i forra veckan nu redan ar borta och att de har narmare 10 grader varmt. Suck. Ingen mer vinter for lilla mig inte - om vi inte aker upp till Alperna forstas, det far vi se.



Lite svenskt smatt och gott som jag som alltid packat med mig fran Sverige.

Nedan ar min packning - Man behover faktiskt 4 vaskor for 6 dagars semester i Italien ;)
Ja jag vet att det kanske ar lite mycket men det ar sa klart allt jag haft har i Stockholm med samt julklappar, mangder med bocker och skidklader till Italien och det tar helt enkelt galet mycket plats.


xoxo

Dagar i Stockholm

Precis som befarat gick dagarna i Stockholm pa tok for fort och imorn bitti ar det dags att packa mig vidare ner till Italien.

Pa juldagen (dagen da hela stan i stor satt star still) gick jag och Josef en kall men trevlig langpromenad pa Djurgarden. Snon som fortfarande pryder Stockholm gor staden sa otroligt vacker; sa vitt, sa tyst och sa stilla.

Nedan ser ni en liten frussen Maria :)


Josef pa julpyntade Sergels Torg.


Pa kvallen var tanken att vi skulle ata middag och ha lite forfest hemma hos Eric innan vi skulle akt in och festat loss i stan. Men eftersom det var snostom och kallt ute slutade det med att vi stannade hemma och hade spelkvall - Nintendo wii, charader och sallskapsspel. Vi hade verkligen hur kul som helst, kan inte minnas nar jag skratta sa mycket senast.

Nedan ser ni mig och Anna som forsoker oss pa Wii sport :)


Pa annandagen var jag pa stan med mina foraldrar hela dagen for att spana runt pa mellandagsrean. Pa kvallen var jag forst pa middag pa "Da Luigi" vid Maria torget och sedan gick jag vidare pa drinkar pa en bar pa Gotgatan.


Idag, sista dagen i stockholm, kurade jag och tva av mina basta vanner upp oss i en mysig soffa i Ciccis nya lagenhet.


Nu ar det dags att packa, tidigt imorgon bitti flyger jag ner till Milano dar jag ska fira nyar med alsklingen!


xoxo

25/12/2009

Julafton

Julafton borjade med en sagolik vit vinterpromenad med Erika nere i Karlbergsparken. Det var verkligen otroligt mysigt att kunna pulsa fram i vit vacker sno pa julaftonsmorgon, inget man ar bortskamd med. Nu har vi fatt plusgrader sa vi far val se hur lange snon far ligga kvar men det var fint sa lange det varade.

Varan gard!
Varan gata!
Efter promenaden var det dags for julklappsinslagning...
Sen flot julafton med familjen pa; risgrynsgrotslunch, Kalle Anka, julfika, julklappsoppning, julmiddag, julkonsert pa TV och till sist Pavens arliga midnattsgudstjanst fran Vatikanen - som jag alltid somnar framfor ;)

Nu ska jag springa ivag och traffa Josef. Planen var vinterpromenad pa Djurgarden, far se hur det blir med den saken nu nar snon ar pa vag att smalta.
God Fortsattning till er alla!
xoxo

23/12/2009

Stockholm - The real winter wonderland













Sent inatt landade jag i Stockholm. Jag hade for en gangs skull ordentlig tur - Pa Heathrow var det ordentligt kaos da nastan alla plan var forsenade, ordentligt forsenade. Mina vanner som fran borjan skulle akt den 21a Dec men sedan fick sitt plan cancellerad och biljetten ombokad till kl 20.10 den 22a satt fortfarande kvar pa Heathrow och vantade nar jag (vars plan lyfte i tid 21.05) redan var framme i Stockholm. Mitt plan lyfte i tid och landade 15 min fore avsatt tid. Vaskorna kom pa studs och arlandabussen stod snallt och vantade direkt utanfor terminalen nar jag kom. Resan fran London till Stockholm har nog aldrig gatt sa smidigt forut - som sagt, jag hade jattetur!

Val framme i Stockholm blev jag otroligt faschinerad. Staden var tackt av vit glansande sno och det var helt fantastiskt vacket! Ovan far ni lite bildbevis fran ett riktigt winter wonderland. Rakade dock fa hora att det skulle bli plusgrader pa julafton eller juldagen och da blir det nog inte lika kul langre....

Fick inatt sova 5,5 timme vilket varit snittet senaste veckan och jag kanner mig som en zombie. Jag ar en person som behover sova mycket, minst 8 timmar per natt men jag har sa mycket att gora idag, dagen fore dopparedagen, att det var bara att snallt ga upp nar klockan ringde.


xoxo

22/12/2009

Secret Santa

Titta vad jag fick fran min secret santa pa jobbet- en supersot doggy/kanin(?) (named Pasqualina) innehallande en varmvattenflaska. valdigt passande till en frussen filur som mig. Personen som kopt den maste kanna mig valdigt val :)

Har idag lart mig blogga bilder direkt fran mobilen, sa efter nyar nar jag kommer tillbaka till London blir det nog en hel del bildbloggande!

xoxo
Sent from my Nokia E71 mobile phone

Packa


Trots att jag reser i stort satt varannan manad ar jag fortfarande otroligt dalig pa att packa. Vet inte hur jag lyckas men varje gang jag ska ivag nagonstans maste jag stanna uppe halva natten fore resan for att hinna klart med min packning. Anda ar jag otroligt organiserad; jag skriver en packlista (som jag sedan sparar ifall jag skulle behova en liknande lista nagon annan gang), jag lagger fram allt pa sangen och sedan packas det ordentligt ner i vaskan. Men nagot maste jag gora fel for det tar mig sadan otrolig lang tid att packa och lyckas aldrig bli klar i tid, sen att jag alltid gor det i sista sekund gor ju inte saken battre. Nu ar klockan snart 01 pa natten och jag ar val klar med lite mer an halften av min packning men ska anda badda ner mig da jag knappt kan halla ogonen oppna, far fixa resten imorgon bitti.

Snalla hall tummarna for att mitt plan flyger som det ska imorn!! Idag var det manga plan som var cancellerade och folk bokas (i basta fall) om till nya flyningar i nastkommande dagar. Grejen ar att jag bara har 5 dagar i mitt alskade Stockholm och jag har verkligen inte tid att forlora min vardefulla tid dar for att flygplatsen inte kan hantera (hall i er) nollgradigt vader och 1-2 cm sno... suck! *fingers crossed*


God natt allihoppa
xoxo

21/12/2009

Dagens jag

(gamal bild pa en glad Maria)

Dagens morgon: Trott - satt uppe till 02 inatt och pratade gamla minnen med Matteo.
Dagens vill ha: jullov!
Dagens saknad: Min alskling
Dagens låt: Alicia Keys - Empire state of mind part II
Dagens tråkigaste: jobba
Dagens sysselsättning: jobb i massor - halften av kollegorna ar lediga och andra halften sjukskrivna. Bara 3 stycken pa kontoret som ska gora jobbet for 10 :(
Dagens händelse: Tagforseningar pa vag till jobbet pga av 1 cm sno...hmmm..
Dagens kläder: Jeans, gra kofta, vit/rosa halsduk, vit mossa och svarta fransskor.
Dagens sötaste: Erika - can't wait to see you!
Dagens måste: Packa!!
Dagens ogillande: Att det ar sa forbaskat kallt ute.
Dagens längtan: Till pa Onsdag da jag ska vakna upp i Stockholm; traffa mamma och mina underbara vanner!
Dagens smarrigaste: Mandariner
Dagens humör: Trott, stressad och forvantansfull.
Dagens bästa: Antligen last ut en bok jag kampat mig igenom senaste veckorna.
Dagens sämsta: Insag att mitt akkort gatt ut och fick betala £17 for t/r biljett till Woking (jobbet).
Dagens kväll: Packa och stada.

xoxo

Xmas number 1!

Varje ar ar det har i England (sakert overallt i varlden?) ett hysteri kring vilken lat som ska bli arets mest saljande singel julveckan. Eftersom X Factor har over 20 miljoner tittare och manga blir som besatta (jag ar en av dem;) har det senaste 5 aren varit en sjalvklarhet att det blir arets X Factor-lat som toppar listan veckan fore jul. Eftersom arets X Factorsingel till och med var ratt bra var det nog ingen som i sin vildaste fantasti hade kunnat tro att den inte skulle ligga 1:a men ack sa fel vi hade. I ar var det nagra brittiska grabbar som fick nog av X-Factorhysterin och startade en grupp pa facebook dar man satte sig emot denna trend och istallet bad folk att online kopa en singel med "Rage against the Machine" fran borjan av 90-taliet och tro det eller ej, de lyckades. Med over 500 000 nedladdningar vann den over X-factorlaten "The Climb" med nastan 50 000 fler nedlanningar.

Vad ska man saga? Min fraga ar om folk inte har nagot battre for sig? Hur som helst var det val lite kul att de lyckades, dock antar jag att "The Climb" kommer klattra upp pa pallen som 1:a den har veckan da motstandarna slutar slanga bort pengar pa sin hemska lat.

xoxo

RIP mina fina svarta stovlar

Imorse hande det som bara inte far handa. Dagen innan jag ska ivag pa min 2 veckors langa semester gar mina vinterstovlar sonder - och de gar inte att laga. Med andra ord kommer jag fa aka pa semester utan stovlar da det inte finns en chans i varlden att jag ska hinna hitta ett par nya stovlar i min ministolek som jag tycker om. I-landsproblem jag vet, men for mig ar det anda ett stort problem, snyft!

xoxo

20/12/2009

Winter wonderland



Ikvall var jag, Valeria, Matteo och 2 andra italienare uppa pa 'winter wonderland' i Hyde Park. Jag kan erkanna att jag inte ens hort talats om det innan Matteo kom hit och berattade om det - ryktet om det hade med andra ord spritt sig langre inom Italien an har i London till mig. Hur som helst gick vi dit ikvall och trots att det var otroligt kallt var det fantastiskt vackert och mysigt. Omradet var mycket storre an jag hade forestallt mig och det fanns akattraktioner, lotterier, isrink, pysselhorna, tomteland och mangder med matailternativ. Vi traskade runt i en timme men hann anda inte se allt. Helt klart over forvantan sa dig som inte varit dar rekommenderar jag det verkligen. Tyvarr fangar ingen av mina bilder den mysiga stamningen och de vackra julbeslysningarna men ni far iaf ett litet smakprov...



Efter promenaden gick vi till en narliggande pub dar vi varmde upp oss med smaskigt molded wine, mums!

xoxo

Vart tog hösten vägen?

Jag kan inte forsta att det redan ar den 20e December, dvs bara 4 dagar kvar till julafton. Hela hosten har gatt pa tok for fort och jag har knappt hunnit blinka innan hosten nu ar slut. Jag minns borjan av September som det vore igar; jag lag hemma gratandes for att pojkvannen flyttat till New York och jag tankte att hosten skulle bli ett evigt langt, morkt och kallt lidande men sa drojde det inte manga dagar innan mina vanner lyckats planera upp alla mina helger fram till jul och dar ar jag nu. Jag har jobbat en helg i manaden och resterande helger har jag antingen varit bortrest eller haft besok av underbara vanner och poff var tiden borta. Det ar lite skrammande nar tiden bara forsvinner sa dar men samtidigt ogillar jag hosten med dess morker och kyla sa jag ar glad att vi snart gar mot ljusare tider igen.

Om tva dagar aker jag till Sverige, ska vara dar i 5 dagar och under de dagarna ska jag hinna fira jul, umgas med familjen och traffa alla vanner. Igen kommer jag ha sa mycket att gora att tiden bara kommer rinna ivag utan att jag hinner tanka efter. Den 28e bar det av till Italien dar jag ska ha en vecka med killen.

Senaste veckorna har inneburit valdigt mycket stress och jag har gatt omkring med standig huvudverk och har varit otroligt overkanslig for minsta lilla. Nu har jag bestamt mig for att lagga alla problem (jobb, distansforhallande och dumma vanner) pa hyllan fram till borjan av 2010. Istallet SKA Jag ha ett underbart jullov med mina nara och kara!

xoxo

19/12/2009

Julmiddag med vanner

Igar var det dags for arets julmiddag med vannerna. Dessvarre bestamdes det bara for en vecka sedan att vi skulle forsoka fa ihop lite nara och kara for en sista middag ute tillsammans fore jul och jag vet inte hur, men jag blev sa klart organisatoren, vilket i det har fallet inte var det lattaste. Som tur var anstallde jag Per som min organisatorsassistant och tillsammans forsokte vi hysteriskt leta runt efter restauranger som kunde passa allas smak, prissklass och (svarast av allt) som hade ett bord ledigt for 13 personer ledigt sista Fredagen fore jul. Efter ett antal nekanden hittade vi till slut Incognico, dit vi gick igar; en fransk/italiensk restaurang uppe pa Shaftesbury Aveue. Restaurangen i sig var vaken bu eller ba - den hamnar inte pa min topplista men heller inte pa bottenlistan men helt klart godkand. Genom toptable blev vi ocksa erbjudna en 3-ratters-deal for £20 som vi alla nappade pa och det fanns mycket gott att valja pa for alla smaker och jag tror de flesta var nojda med maten.


Fraga inte varfor jag ser ut att vara 12 ar gamal pa de har bilderna, haha...



Maste saga att jag hade en mycket trevlig kvall och det tror jag vi alla hade eftersom jag idag fatt lite sota sms som tackade for gardagskvallen - Ja, tack till er alla med, ni ar super! Nu kommer jag inte kunna se de flesta av er forans nasta ar (oj va det kanns langt fram) sa jag vill passa pa att onska er en riktigt glad jul och ett fantastiskt gott nytt ar!

xoxo

New Moon


Da har jag antligen sett den efterlangtade filmen New Moon. Jag har tyvarr inte last nagon av de bastsaljande bockerna Twilight eller New Moon vilka jag ar saker pa ar jattebra men jag har nu iaf sett filmerna - sa nu far jag vara med i leken igen va? ;)
Jag har hort att bockerna ar valdigt valskrivna, jattebra och lampar sig for precis alla aldrar. Filmerna tror jag dock ar mer riktade till ungdommar (10-18 ar) an nagot annat. Man ska helst kanna ett pirr i magen nar filmens ena huvudperson Edward Cullen (Pattinson) filmas i slowmotion till hog rockmusik, men om sa inte ar fallet tappar filmen lite av sin glans. Hur som helst tycker jag bada filmerna var otroligt sota - karlekshistorier utan dess like dar forbjuden karlek far en att tranga fram en liten tar. Utover det ar det en ganska trakig story om vampyrer vs manniskor vs varulvar, ja ni kan ju forsta sjalva att det kanske inte lmapar sig allt for val for fantasy-hataren Maria. Jag tycker aven att effekterna var ganska daliga. Det ar kul att ha sett dem nu, jag gillar som sagt att hanga med i allt som blir omtalat och det har kannts lite som en skam att inte ha vetat vad Twilight-sagorna handlar om men nu vet jag och jag ar nojd.
xoxo

16/12/2009

Juletid i England

Nu borjar jag antligen fa lite julkansla i kroppen. Sondagens lussefirande hemma hos Per och Gabriella var en utmarkt start, sen hade mitt foretag sin arliga julfest igar kvall vilket forstarkte kanslan och nu nar jag kollar ut fran fonstret sa snoar det - mer an sa kan an sa kan man nog inte forvanta sig har i England.

Arets julfest var ok men inte alls som forra aret vilket sa klart gjorde manga besvikna. Forra aret var den verkligen pakostad och ordentligt organiserad; Gala Corals alla kontor som var bjudna, alla fick ta med sig sin partner/van, det var 5-ratters middag, upptradande, dans m.m, med andra ord en stor tillstallning. I ar var det nagot annat.... Istallet for att harja pa nagot av lyxhotellen i London (som vi gjort tidigare ar) hade de i ar hyrt en konferanslokal pa ett hotell har i Woking. Det var iofs fint men pa tok for stor lokal for vart lilla Wokingkontor, tror inte mer an 100-150 personer kom och lokalen skulle latt kunnat svalja 5 ganger sa manga sa ni kan forsta att det kandes lite ode. Istallet for fin Champagne bjods det pa billig skumpa och vin. Istallet for 5 rattersmiddagen hade de fixat en buffe med inte allt for spannande smaplock. Istallet for festlig dansmusik spelade de julsanger. Ja pa den nivan var det... Det anda roliga var de gigantiska leksakerna de hade slapat in; bilracerbana, fotbollsspel, karaokee, casinos m.m och allt i stolek XXL. Jag stannade bara pa festen nagra fa timmar och holl mig till J2O-juicer istallet for den blaskiga skumpan men jag gick darifran som en stalt mastare av bilracespelet - mkt imponerande! :)

Idag ar det helt galet kallt (sa pass att det tom snoar) sa det blir till att sitta inne och surpla te och soppa hela dagen. Ikvall ska jag forsoka forflytta mig till Wimbledon for att ga pa bio med Kristofer och se... guess what... jo, New Moon!!!! Jippi!

xoxo

14/12/2009

Finalhelg - Idol och X Factor

Tank vilken helg! Forst Idol-final pa Fredagen och sen X Factor-final pa Lordag och Sondag, det kallar jag en riktig helhelg, hehe.

Jag sag tyvarr inte Idolfinalen eftersom jag och Zarah var ute och gjorde stan osaker den kvallen, dock sag vi videoklipp online morgonen efter. Jag kan erkanna att jag inte alls varit insatt i Idol men for 3 veckor sen, nar de var 4 tavlande kvar, gick jag in och kikade pa lite videoklipp och da tyckte jag bast om Erik Gronvall sa det var en kul overraskning nar jag pa Fredagskvallen sag att han vunnit. Har kan ni hora Erik Gronvall med vinnarlaten "Higher".

Pa Lordag satt dock jag, Zarah och Ilinca bankade framfor Tv'n och sag den aningens overdrivna X Factor-final-forestallningen. Zarah som ar van med Idol hemma i Sverige blev aningens hapen av att se det nast intill galaliknande X Factor och jag kan halla med om att det kanske ar lite val overdrivet men samtidigt ar det underhallning pa absolut hogsta niva och jag kan inte hjalpa att jag helt enkelt alskar det! Med artistupptradanden av Robbie Williams, Paul McCartney, George Michael, JLS, Leona Lewis, Alexandra Burke mfl blir det egentligen mer en megakonsert med storstjarnor an en liten sangtavling.

Jag tycker absolut ratt person vann - Joe McElderry hade den starkaste och vackraste rosten och aven om han inte ar en scenspexare som sin clown-final-rival Olly sa tycker jag han har haft fantastiska framfradanden, bla det har framtradandet med George Michael som gor att jag far gashud varje gang jag tittar pa det.


Har kan ni se X Factors vinnarlat "The climb" som nu garanterat kommer ta kol pa oss innan arets slut.


Go Joe!

xoxo

Lucia-Sondag

Idag har jag haft en valdigt trevlig och mysig dag! Dagen borjade med fodelsedagsfrukost med Zarah tatt foljt av ytterligare en starbucksfika innan Zarah var tvungen att bege sig av mot flygplatsen.

Jag hade sen nagon timme hemma da jag hann fixa och stada lite innan jag begav mig av mot nasta fika. Gabriella och Per hade fixat superdupermysigt hemma hos sig med glogg, lussekatter, pepparkakor och massa hemlagat julgodis. Var dar i flera timmar och pratade med kanda och okanda och lyssnade pa julkormusik. Mycket trevlig eftermiddag!


Lite bilder pa gottigheterna :)



Sen var det bara att skena hem for att inte missa X-Factor finalen men den skriver jag mer om imorn. Nu borde jag sova men istallet sitter jag fast framfor Tv'n och "Cheryl Cole's night in" dar mina alskade Snow Patrol nu upptrader live. Den har helgen maste jag sett lika mkt pa TV som jag gjort under hala aret hittills for i vanliga fall ar jag verkligen ingen TV-manniska.

Nu ska jag mysa lite mer i TV-soffan och sen maste jag sova, skriver mer imorn...
Tack Zarah for en jattemysig helg ihop och tack Per och Gabriella for en valdigt trevlig luciafest.


xoxo

12/12/2009

Helg med Zarah


Tanka sig, ytterligare en helg da jag ar helt ledig och ytterligare en helg da jag har besok. Sent i Torsdags kvall kom Zarah (en kar van) fran universitetstiden och hon stannar anda till pa Sondag - supermysigt!

Igar kvall var vi forst pa middag pa Bacco restaurant uppe vid Holborn och sedan gick vi vidare pa drinkar pa Campbell Gray. Mkt trevlig kvall! Bacco erbjuder 50% off med toptable; lokalen var fin och trevlig, det var bra service men om italienskmat-specialisten Maria far tala sa tyckte jag inte maten var i toppklass - men helt ok. Helt klart vart £15 for tva ratter och ett glas vin :)

Bilder fran gardagskvallen


Idag har vi turistat i mitt omrade har runt southbank, atit lunch pa Leon, gatt pa Tate, varit pa Starbucks (Zarah ar Starbucksberoende ;), kikat forbi Borough market och sedan tagit en langpromenad hemat. Ikvall blir det forst taccos/fajitas plus X Factor (sa klart) och sen far vi se om vi orkar ta oss ut.

xoxo

11/12/2009

Brilliant Christmas Decorations

Scroll to read the text...




"Good news is that I truly out did myself this year with my Christmas decorations. The bad news is that I had to take him down after 2 days. I had more people come screaming up to my house than ever. Great stories. But two things made me take it down.
First, the cops advised me that it would cause traffic accidents as they almost wrecked when they drove by.


Second, a 55 year old lady grabbed the 75 pound ladder almost killed herself putting it against my house and didn't realize it was fake until she climbed to the top (she was not happy). By the way, she was one of many people who attempted to do that. My yard couldn't take it either. I have more than a few tire tracks where people literally drove up my yard."

Merry Christmas!

xoxo

Twilight och nagra andra filmer

Twilight
Och sa antligen har jag fatt se Twiligt! Sen uppfoljaren "New Moon" kom ut pa bio och fick topprecensioner har jag pa alla satt och vis forsokt fa tag pa Twiligt, men hos lovefilm var det plotsligt en lang ko och mediabutikerna passade pa att iom den okade efterfragan hoja priset pa den. Men sa harrom dagen fick jag lana den av en kollega sa jag och mina tva sota flatmates (som ocksa sedan lange velat se den) bankade igar upp oss i soffan for en myskvall.
Filmen var val ganska mycket en ungdomsfilm men vi kunde alla tre komma overens om att den var valdigt fin och att karleks-budskapet med filmen var vackert. Den var kul, bra och sevard helt klart!

Duplicity
Ytterligare en valdigt omtalad film som jag langt velat se. Har hort sa mkt om den, mest gott men aven en del ont. Sjalv kan jag saga att jag inte tyckte den var nagot speciellt, varken superbra, superdalig eller nagot att prata om. Den var ratt svar att folja med i och jag kan nog erkanna att jag inte ens forstod hur allt hangde ihop. Dock tyckte jag att bada huvudrollerna spelade av Julia Roberts och Clive Owen var valdigt bra. For att gora en lang histora kort sa handlar filmen om tva fd hemliga agenter som nu plotsligt ska forsoka samarbeta for att pa basta satt skydda en hemlighetsstamplad produkt - alla medel ar tillatna. filmen ar skicklig, mystisk men som sagt lite for komplicerad for en liten sjuklig som mig.

Two Lovers
Den har filmen med Joaquin Phoenix and Gwyneth Paltrow var en film av nagon okand anledning valdigt garna ville se nar den gick pa bio men jag kom aldrig till skott. Istallet lanade jag den fran Lovefilm och sag den for nagra veckor sedan med Marcello. Jag tyckte det var deprimerande och ganska trakig medans Marcello uppskattade den mer. Filmen handlar om en man som blir fortjust i tva kvinnor samtidigt men inte riktigt kan valja... Jag skulle inte rekommendera den men vi ar ju alla olika sa manga tycker nog den ar fin.

Man som hatar kvinnor
Varldens basta bocker (Stieg-larssons) har nu blivit filmer - har de lyckats? Jo da, forsta filmen var helt ok aven om den inte ens kan fa jamfora sig med boken. Eftersom jag inte bor i Sverige har det inte blivit av att se filmerna och det kanns inte som jag har missat sa jattemycket. Den som inte har last bockerna har verkligen missat nagot men filmerna kanns det som vi kan klara oss utan. Jag tyckte filmen kandes lite platt/ innehallsfattig men den var anda underhallande, mer an sa har jag inte att saga om den. Nagon som sett resterande tva filmer? Nagot att se?

Confessions of a shopaholic
Jag laste boken for nagot ar sedan och kan pa en gang saga att som vanligt tyckte jag mycket battre om boken an filmen. Men jag tyckte anda filmen var kul och underhallande och den hade en liten poang med. Den handlar om en ganska vanlig karriarstjej som utanfor jobbet bara alskar att shoppa. Nar jag sager karriarstjej sa gor hon allt for att fa sa bra jobb som mojligt som betalar sa mycket som mojligt, bara for att kunna shoppa. Ar man en karriarsmanniska da?I filmen far folja hennes karriarsokande, hennes shoppande, hennes vaxande kreditskulder samt hennes relationsproblem. Kan tanka mig att det ar lite mer av en tjejfilm; den ar lattsedd, underhallande och den har aven en underliggande poang.

Det var nagra av filmerna jag hunnit se pa senaste. Nu vill jag ga pa bio och se "New Moon" och samtidigt vantar jag pa att Lovefilm ska skicka mig "My sisters keeper" eller "The Hangover".

xoxo

09/12/2009

Som jag hade dig förut

Ligger hemma med hog feber och kan inte gora sa mycket annat an att surpla soppa, glo i taket och lyssna pa musik. Jag har alltid varit en person som hysteriskt fastnar for vissa latar och jag kor dem sedan under kortade- (nagra dagar) eller langre perioder(flera manader) pa repeat. Grannar pa universitetet eller flatmates har inte alltid varit overfortjusta i det men det far de tala ;)
Kvallens lat ar "som jag hade dig forut" med underbara Melissa Horn. Sa otroligt fin och sann!


Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Som jag önskar att allt var precis som förut. Att han fanns här hos mig och vi såg en genemsam framtid ihop...

xoxo

Levande julkort

Klicka har for att se mitt arliga elektroniska julkort. Kanske inte lika kul for er men jag hade riktigt skoj nar jag gjorde det, haha - enjoy! :)

xoxo

08/12/2009

Mysdag pa jobbet

Idag har det inte blivit mycket jobb gjort pa jobbet. Nastan hela morgonen fulfixade vi pa kontoret; kladde granen, hangde upp glittrande (ganska fula) saker i taket, drack te och at pepparkakor, cupcakes och trallade julsanger.
Har ser ni nagra av resultaten, visst ar granarna fina!? Jag ar mycket stalt eftersom jag var med och kladde bagge tva:)
(sorry for dalig bildkvalietet)



Sedan var det dags for jul-team-lunch. Tack vare finanskrisen(?) och for sent organiserad lunch fick vi inte bord nagon annanstans an pa Nandos. Men det var gott och trevligt anda. Efter maten gick vi till en narliggade pub dar vi spelade biljard - mitt lag; jag och Deborah vann, wee :)




Nu ska vi jobba sista timmen!

Ikvall blir det tapas pa Barcelona Tapas Bar med Erika.
Trots att man kanske ater lite mycket sa alskar jag tiden kring jul. Det hander sa mycket skoj och folk ar glada och fulla av forvantningar infor jul och nyar.

xoxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...