30/11/2009

Kyla

Jag ar en manniska som avskyr kyla! Jag fryser otroligt latt och sa fort temperaturen sjunker under 10 grader vill jag inte ga ut. Anda fram till i Fredags, trots att jag tyckt att det varit kallt, sa har det ju anda legat pa 12-14 grader men sedan i Fredags sjonk temperaturen plotsligt till 9 grader vilket betyder att vi har hamnat under den magiska gransen. Min tjocka vinterjacka, som ska halla upp till minus 30 grader, har jag anvant sedan mitten av Oktober och den har varit helt underbar mot bade "kylan", regn och rusk men fragan ar vad jag ska ha pa mig nar temperaturen gar under 5 grader? Jag ska till Sverige over jul och Italienska alperna under nyar dar det garanterat kommer vara under nollstracket. Skulle behova ha dubbla overaller pa mig... Vet att ni tanker att jag valt att bo i lite fel land om jag inte tal kylan men vad ska jag gora? Bosatta mig i Afrika kanske? haha.

Nej idag onskar jag att jag verkligen att jag vore en bjorn som kunde krypa in i mitt ide och sedan vakna igen i slutet av April nar temperaturen stigen igen :)

Jag i min vinterjacka i New York i mitten av Oktober ;)

xoxo

29/11/2009

Mysig helg

Har haft en riktig langhelg har i London, 4 hela dagar var jag ledig vilket var valdigt skont. Marcello var pa besok fran New York och vi har spenderat i stort satt hela dagarna ihop. I Torsdags promenerade vi runt i stan, Marci gick och klippte sig och pa kvallen at vi en fantastisk middag pa restaurang Il Baretto i Marleybone.

Pa Fredag skulle vi eg akt till Cambridge men eftersom det var bade riktigt kallt och regnigt bestamde vi oss for att ha en slapp fm hemma med stor hemlagad brunch och film och sen ga till alskade London Transport Museum pa eftermiddagen, dit Marcello velat ga i over ett ars tid. Pa kvallen vantade god och trevlig middag pa Busaba med Thomas och hans amerikanska flickvan och sedan vidare pa cocktails pa fantastiska "The connaught bar".

Igar Lordag hade vi ocksa en slapp morgon och stack sedan ut pa sushilunch pa "Eat Tokio" i Soho. Pa kvallen var vi forst hemma hos Valeria och Philipe och lekte med deras nya Nintendo Wee och sedan gick vi ut pa sen middag pa Santa Lucia, dar vi 4 tryckte i oss 1,5 meter pizza, det ni... :) Tyvarr har jag ingen bild pa den fantastiska pizzan men istallet har jag en bild pa mig och Marcello nar vi var pa vag ut - here we are...



Som ni marker har min helg bestatt av mys, mat och en del drinkar, haha.

Igar missade jag X-Factor (snyft) men ikvall ska jag och Valeria mumsa lite hemlagade tapas och se kvallens avsnitt :) Imorgon kvall vantar blinddate med 9 Svenska tjejer, det ni ;)

xoxo

25/11/2009

En riktig vän

Harrom dagen ringde jag till en kompis som under grundskolaren var en av mina allra basta vanner. Vi var oskiljaktiga och gjorde precis allt ihop! Pa gymnasiet gick vi skilda vagar da vi valde helt olika skolor och utbildningar men vanskapen fanns ju sa klart kvar anda. Efter studenten stack hon till Charmonix for att under vintern säsongsjobba och aka massor av skidor, vilket pa den tiden var, efter ridningen, vart stprsta gemensamma intresse. Hon blev fast i Charmonix och har nu bott dar i 8-9 ar eller liknande. Sen jag flytta utomlands tror jag vi setts kanske 2-3 ganger pa 5 ar och senaste aren har vi mest haft sporadisk kontakt over internet. I Mandags fick jag for mig att jag ville ringa henne och bara saga hej och det gjorde jag, vi prata i 2 timmar om allt. Trots att vi inte setts pa sakert 2 ar och inte horts pa telefon pa over ett ar kandes det som det bara var i forra veckan vi pratade. Det ar det som ar en riktig van - de som finns dar intill hjartat vad som an hander och trots att man inte ses och hors regelbundet anda vet man "allt" om varandra.

Alskade Amanda, du ar verkligen en av de basta!

Bild pa Amanda och mig fran varen 2004 i min lagenhet i Vasteras.

xoxo

Antingen eller?

Mc Donalds eller Burger King

Blondiner eller brunetter (killar)

Surt eller salt godis - SVART!

Vanlig Cola eller Cola light

Jay Z eller Eminem

Paris eller New York

Kaffe eller te - BADA :(

Italien eller Grekland

High heels eller Converse

Desperate Housewives eller Gossip Girl

Scrubs eller How I met your mother - INGEN HELST

Blåögda killar eller brunögda

Sony Ericsson eller Nokia

Stockholm eller Göteborg - SA KLART!

Xbox eller Playstation

Utekväll eller hemmakväll

Midsommar eller nyårsafton

Edward eller Jacob - VILKA AR DET?

Topshop eller H&M

Ge eller få

Britney Spears eller Madonna

Personlighet eller utseende

Pengar eller kärlek

Chips eller ostbågar

Vin eller öl

Att aldrig mer få äta chips eller att aldrig mer få shoppa skor - EH?

Att alltid gå runt och vara olyckligt kär eller att aldrig bli kär

Att aldrig ha en pojkvän eller att aldrig ha några riktiga vänner


xoxo

24/11/2009

Engelsk lakarvard

Jag har snart bott i London i 4 ar och jag har aldrig sen jag kom hit haft minsta fortroende for den Engelska sjukvarden. Mest beror det nog pa att jag alltid gatt till samma vardcentral hemma i Stockholm sen jag var litet barn, sa det har ju sa klart blivit en vana och en trygghet att fortsatta ga dit for regelbundna kontroller och for att fa mina allergi- och astmamediciner utskrivna. Jag har aven trott det var billigare men oj sa fel jag hade. I Sverige betalar jag 140 kr for varje lakarbesok och jag har betalat runt 200-250 kr for varje astmaspray jag kopt.

Igar, mot min vilja, tvingade jag mig ner till vardcentralen dar jag ar skriven vilken ligger 3 minuters promenad fran mitt hem. Senast jag var dar traffade jag en bitter gubbe som verkade radd for mig och satt sa langt ifran mig han bara kunde. Igar satte jag upp mig pa den allmanna listan vilket betyder att man kan hamna hos vilken lakare som helst men man kommer snabbare fram. Nar mitt namn blev uppropat tappade jag modet eftersom jag visades in i samma rum som forra gangen men jag blev positivt overaskad nar det visade sig vara en kvinna som tog emot mig. Hon var valdigt trevlig, hjalpsam och verkade aven valdigt kunnig. Nasta positiva overaskning kom nar hon skrev ut dubbel uppsattning av exakt samma astmamediciner jag alltid kopt i Sverige for £14 (160kr) for alla 4 sprayen. Som julafton!

England har i jamforelse med Sverige helt gratis sjukvard, mycket billigare receptskrivna lakemedel, kortare vardkoer och full betalning vid sjukskrivning fran forsta dagen, sa jag tror jag ska sluta klaga faktiskt!

xoxo

23/11/2009

Ledig dag

Idag var jag ledig, jag skulle eg gjort en dagstur till Guildford med Kristofer (som ocksa var ledig) men eftersom regnet oste ner imorse blev det kvickt installet. Istallet stack vi ivag till Westfield Shopping Center i Shepherds Bush. Jag tycker verkligen det ar jattefint och har ett jattebra utbud men det har inte blivit av att jag akt dit varst mkt, tyvarr. Idag blev det av och vi promenerade runt och kikade i nagra timmar. Nar vi trottna pa det akte vi hem till mig, bakade kanelbullar, sag High School Musical filmen (host) och at Spagetti Carbonara.

Imorse hann jag aven ga till min GP, stada mitt rum och tvatta tva maskiner och ikvall hann jag efter middagen med att ringa tva langre samtal till gamla kara vanner. Sa jag ar verkligen nojd med min lediga dag maste jag saga!

Bilder fran Westfrield.


Bilder fran min kanelbullebakning, mums!


xoxo

Hemlagad Sushi

2 bilder fran i Sondags da jag var pa middag hos Valeria som tillsammans med sin mamma lagat hemlagad sushi at oss. Jag var riktigt riktigt imponderad, de bade sag jattefina ut och smakade toppenbra! Well done!

Vi hade en riktigt mysig kvall med mycket mycket mycket tjejsnack och aven lite X Factor. Jag kan helt arligt talat saga att jag kommer sakna tvillingarna och hur fel det an ar skulle jag hellre velat att Olly skulle akt ut. Men jag ar ratt saker pa att tvillingarna John and Edward kommer ga vidare anda, kanske inte som sangare men kanske som TV-presentatorer eller nagot sant. Good luck to them!

xoxo

Karlek

You will never know true happiness until you have truly loved, and you will never understand what pain really is until you have lost it...

xoxo

22/11/2009

Senaste:

Ringda samtal:
1 Anna
2 Anna
3 Marcello

Som Skickade sms till dig:
1 Anna
2 Pappa
3 Anna

Måltider:
1 Frukost imorse: flingor, mjolk, croissant, gront te + juice
2 Gronsaker, chips, dipp och godis igar kvall, raknas det?
3 Red Beef Thai Curry till lunch igar

Filmer sedda:
1 Free Willy - igar pa jobbet ;)
2 This is it pa bio i Onsdags
3 Confessions of a shopaholic

Låtar hörda:
1 Bad day - Daniel Powter imorse
2 Best of me - Daniel Powter imorse
3 Dont let the sun go down - Joe McElderry pa X Factor igar

Du gick på bio med?
Kristofer i Onsdags

Du delade ett riktigt skratt med?
Erkan (kollega) i Torsdags

Du höll i handen?
Marcello antar jag!?

Du gick på stan med?
Mamma i forra veckan

Delade en pizza med dig?
Pappa i Rom

Du gick till kyrkan?
Oj det minns jag inte ens, tyvarr. Maste varit i NY!?

Du köpte ett nytt plagg?
Ett par mockavantar i Tisdags

Du drack alkohol?
En sliskig kopperbergs appelcider i Fredags

Sov i din säng?
Mamma i forra veckan :)

Du grät?
Igar

Du du fick en kyss av?
Marcello

xoxo

Tankar om X Factor - Vecka 7

Eftersom det igar var en valdigt regnig och gra hostkvall bestamde jag och Ilinca oss for att stanna hemma och ha en mysig X Factor kvall. Vi laddade upp med massor av gronsaker, chips, dipp, svenskt godis och blabarsdricka (favoriten just nu) och bankade oss framfor TV'n. Det ar 6 tavlande kvar och folk verkar valdigt oense om vem de vill se som arets vinnare, sa det ar lite spannande. Har ar mina tankar i snabbformat;

Mina favoriter ar fortfarande helt klart Stacey och Joe! Dock sa ar Danyl den anda jag tror skulle kunna komma langt om han vann. Tvillingarna ar fortfarande de jag tycker ar roligast att se pa och hur fel jag an tycker att de fortfarande ar med i tavlingen sa vill jag faktiskt inte att de ska aka ut, inte an. Olly ar tittarfavorit (om man kikar pa media oddsen) men jag tycker hans sang brister och han irriterar mig. Han klar sig som en geek; knapper sina skjortor sa hogt och hart i halsen att jag inte forstar hur han kan andas och hans twistliknande dans far mig att skamas at hans vagar. Stackars lilla Lloyd fortsatter att utvecklas men han kan fortfarande inte sjunga, han ar helt enkelt bara sot, haha. Han ar den jag tror och hoppas aker ut den har veckan. Nasta vecka ar vi nere pa top 5 och da brukar jag ju eg borja rosta ocksa, men jag kommer inte se det nasta Lordag, buuhuu. Skulle jag rostat den har veckan skulle Joe fatt min rost!

Ikvall vantar tjejmiddag med hemladad sushi hemma hos Valeria och jag tror nog att vi kommer ha X Factor resultatet pa i bakgrunden, kan ju inte missa Susan Boyle :)

Just nu har himlen oppnat sig och regnet oser ner sa jag ar ganska nojd med att sitta inne pa mitt varma kontor. Imorn ar jag ledig och likasa Torsdag och Fredag, sa jobbar bara 2 dagar nasta vecka. Jippi!

xoxo

19/11/2009

Michael Jackson - This is it!

Igar var jag pa bio och sag Michael Jackson filmen "This is it". Jag har lange velat se den men det har bara inte blivit av men sen sa antligen kom vi till skott igar.

Det var inte forans 10 minuter fore filmen skulle borja, nar vi redan satt inne i biosalongen som Kristofer, mitt biosallskap, fragade vad filmen egentligen skulle handla om och jag insag att jag inte hade den blekaste aning. Jag hade inte direkt tankt pa det men antagligen hade jag trott det skulle vara en film om Michael Jacksons liv eller iaf nagot om han som person eller om hans privatliv. Jag hade valdigt fel - det visade sig istallet vara en dokumentarliknande film enbart inriktad pa hans sista konsert som skulle skett i London bara nagra dagar efter han dog. Filmen visade hur Michael Jackson sjalv tillsammans med koreografer, dansare, musikanter mfl arbetat for att fa ihop forestallningen som tillslut aldrig fick ga av stapeln. Trots att filmen var lite av en besvikelse sa tyckte jag den var bra. Jag har aldrig varit nagot storre Michael Jackson-fan men tycker anda han var otroligt duktig och det visade aven filmen - vid 50ars alder kunde han fortfarande bade sjunga och dansa fantastiskt bra! Det skulle blivit arhundrades konsert och nar jag satt dar i biosalongen borjade jag fraga mig sjalv varfor jag inte hade kopt biljett.

Efter filmen nar jag borjade tanka tillbaka pa filmen blev jag lite ledsen, Michael Jackson, the King of Pop var verkligen ett geni, en legend och en fantastiskt duktig manniska. Det ar sa sjukt sorgligt att det mest var allt negativt kring honom som kom upp i media nar han i sjalva verkat har gjort sa otroligt mycket bra for manniskor i nod och var natur, for att inte prata om den otroliga musik han danskoreografi han sjalv skapat.
Tva bilder fran middagen pa Gourmet Burger Kitchen fore filmen. Min mexikanska hamhurgare var riktigt smaskig! :)




xoxo

17/11/2009

Mamma pa besok

I helgen hade jag finbesok i London - mamma var namligen och halsade pa mig. Jag ar inte bortskamd med att fa spendera egen tid med mina foraldrar sa det var verkligen underbart att forst ha en helg i Rom med pappa och sedan ha mamma har i London over en helg!

Jag och mamma hann med en del julshopping, lite sightseeing, manga langa promenader, ett flertal riktigt goda middagar/luncher och att fira mammas fodelsedag. En riktig topphelg med andra ord!

Har ar lite bilder fran helgen :)

xoxo

13/11/2009

Ro över Atlanten


Om en vecka ska James, min flatmate bege sig ut pa sitt livs aventyr. For en valgorenhetsinsamling har han och hans basta van bestamt sig for att ro over altanten, ett aventyr som kommer ta ca 2-3 manader beroende pa vader och vind. Dom har tranat infor detta i over 2 ar och ar nu mer laddade an nagonsin. Nasta Torsdag bar de av ner till San Sebastian i Spanien dar inspektion och forberedelsena redan paborjats da baten for ner for nagra veckor sen. Sedan Sondag den 6e December beger de sig ivag fran hamnen i San Sebastian, samma hamn som Columbus begav sig ivag fran 1492, och borjar deras "lilla" roddtur mot Antigua i central Amerika.

Sjalv skulle jag vara radd om jag satt pa ett stort kryssnigsfartyg over atlanten och tanken pa da sitta i en liten roddbat gor mig morkradd. Men vi far onska demgrabbarna all lycka och halla tummarna for att allt ska ga bra!

Klicka har for att komma till deras hemsida - en liten slant till valgorenhetsinsamlingen ar varmt valkommen.

xoxo

10/11/2009

Underbara Italien

Tiden gar fort nar man har kul.... I Fredags gav jag mig av till Rom for att spendera en langhelg med min pappa och farmor med man och hund. Igar, aven fast det kandes som jag bara varit nere en halv dag var det redan dags att packa vaskan och skynda ivag till flygplatsen.

Rom var som alltid helt underbart! Aven fast det inte ar en stad jag drommer om att bo i sa ar det verkligen nagot speciellt med staden Rom. Det kanns lite som en resa tillbaka i tiden da Rom helt klart ar mindre utvecklat an stader som London, Stockholm och aven Milano men a andra sidan har Rom en charm som de andra staderna helt saknar. Staden ar helt enkelt unik; berikat med ståtliga romerska byggnader, pitoreska gator, antika kyrkor och otroligt vackra hus gor den till nagot jag aldrig sett nagon annanstans i varlden. Sen ar kulturen och mentaliteten ar otroligt olik den jag ar van vid, mestadels till det battre. Bade jag och min pappa klagade pa att folk tog det sa lugnt medan vi stressade runt som tva galningar, men hur underbart ar inte det egentligen? Mottot heter "var sak har sin tid" nagot som folk i Stockholm och London sedan lange glomt bort, da allt istallet alltid handlar om att spara sa mycket tid som mojligt genom att bara stressa genom livet. Kan aven lagga till att jag, som storsta delarna av mitt liv bott i just Stockholm eller London, ar precis likadan - dessvarre.

Jag minns valdigt val den underbara kanslan av lugn nar jag bodde i Bologna och jag kommer nog alltid ha drommar tillbaka till Italien just for den avslappnade livsstilen, fantastiska kulturen och underbara mentaliteten som finns dar.

Lagger upp lite bilder ikvall :)

xoxo

06/11/2009

Rom

Har inte hunnit skriva sa mkt senaste dagarna da det verkligen varit upp full varenda sekund.
Ska nu packa mig ivag mot Heathrow och flyga ner till Rom och sedan avnjuta 4 dagar i en av varldens vackraste stader med pappa och farmor. Can't wait!

Bild fran Rom nar jag var dar forra sommaren.

Trevlig helg allesammans!

xoxo

03/11/2009

Team lunch



Tva bilder fran gardagens lunch pa Zizzi i Woking - hela finansavdelningen var for en gangs skull med. Det piggar faktiskt upp ganska mycket att fa komma ut ihop, se nagot annat an kontoret och aven kunna prata om nagot annat. Man far en mer personlig kontakt vilket sedan sitter kvar ett tag.
xoxo

Lite filmer jag sett

Har sett en hel del filmer senaste manaden och tankte gora lite korta recensioner av dem.
Jag alskar romantiska komedier och har lyckats se 3 sadana senaste tiden - What happens in Vegas, Ghosts of girlfriends past och The proposal.

What happens in Vegas, med min favoritskadespalerska Cameron Diaz, var helt klart bast av dem. Lite fanig som manga av den typen av filmer kan vara, men jag tyckte stenhart om den. Den var otroligt lattsedd, mysig och rolig - jag bade skratta och grat :)


Ghosts of girlfriends past var for fanig for att jag skulle kunna uppskatta den. Den hade val ocksa sina stunder men hade storra forvantningar som den inte nadde upp till.


The proposal med Sandra Bullock var fin, inte den basta film jag sett men den hade en poang och jag tycker verkligen den ar sevard.

Sen har jag sett 3 andra filmer med; Rocknrolla, The soloist och Bruno.

Sistnamnda, Bruno, var helt sjuk. Jag tyckte att Borat va skitfanig men kunde anda skratta lite at nagon av de dumma situationerna han satte sig sjalv i. Bruno var tontigare, lojligare och helt klart mycket samre an Borat - blev mest irriterad av att se idioten pa tv-skarmen framfor mig och skamdes for han vagar.

Rocknrolla var heller inte min typ av film. En Gay Richie film som manga talat gott om men jag forstod inte poangen med filmen.

The soloist var jattefin - valdigt djup och valgjord film som lamnade kvar manga tankar i ens huvud efter filmens slut. Den kandes lite langsam och manga kan nog tycka den ar trakig men jag tyckte den var vacker och skulle verkligen rekommendera den.


Det var det, lite filmtips fran lilla mig :)

xoxo

02/11/2009

Halloween

Lite bilder fran Lordagens halloween-party.
Jag som alltid brukar planera alla fester minst 1-2 veckor i forvag insag forra Onsdagen att jag inte hade nagra planer for halloween, panik. I sista sekund hittade jag i Torsdags en privatfest pa en hyrd lokal i Moorgate och bjod med lite vanner (de som inte redan hade planer) och sa blev det. I Lordags traffades vi forst hemma hos mig for lite halloween-sminkning, pizza, fordrinkar och X Factor innan vi begav oss av till festen. Forst verkade det bli en seg fest men allt som tiden gick droppade mer och mer manniskor in och till slut var det fullt os. Minst 80% av festdeltarna var fran Italien eller Spanien (liksom festfixarna) vilket var skoj och musiken var en mix av salsainspererad popmusik plus vanliga hits. De allra flesta var utkladda - jatteskoj! Vi fick aven se 3 pole dancing uppvisningar vilket sa klart peppade de manliga gasterna. =P
Det blev en riktigt bra kvall och ar glad att jag gick pa festen trots att det kandes jobbigt nar jag pa Sondagsmorgonen var tvungen att ta mig ivag till jobbet.
xoxo

01/11/2009

Guldet ar vårt!

Har suttit som en idot pa kontoret och foljt guldmatchen mellan IFK Goteborg - AIK pa mitt egna lilla satt - genom 7 olika resultathemsidor, en halvt fungerande webradio plus genom DN's fotbollsserivce holl jag mig uppdaterad om vad som hande matchen igenom och framat sista 10 minutrarna visste jag inte vart jag skulle ta vagen. Jag har inte nerver for fotbollen, jag blir sa nervos att jag far bade fysiskt och psykiskt daligt.

Men vi klarade det, AIK vann matchen och med det blev de Svenska Mastare 2009! Pa tiden! AIK har kampat sa hart, genom sa manga ar och sa antligen fick vi betalat for modan. Kanns helt underbart och idag skulle jag gora vad som helst for att vara i Stockholm eller Goteborg och fira med min AIK-fanatiska familj och/eller vanner. Men nej, istallet sitter jag har i London och guldvinsten far jag fira helt sjalv. Fast just idag kanns inte ensamheten sa jobbig, gladjen tar over - Guldet ar vart! Grattis AIK!

xoxo

Nervös!

Jag kan knappat andas, handerna darrar och jag sitter bara och glor pa skarmen framfor mig......... varfor utsatter man sig for sant har...? Jag vill, jag vill, jag vill vinna.....!

xoxo

Tankar om X Factor - Vecka 4

Och sa, once again, lite tankar kring mitt favoritprogram X Factor vilket vi sag igar under halloween-forfesten. Det ar 9 deltagare kvar, manga bra och andra mindre bra...

Min favorit ar Stacey Solomon och efter gardagens show har aven Danyl Johnson hamnat hogt pa min lista. Tycker verkligen han sjunger jattebra men har liksom manga andra tyckt att han kants lite dryg tidigare veckor. Igar var det dock en annan person vi fick se. Han hade tydligen varit i 'bottom two' forra veckan och det svepte bort hans sjalvfortroende helt - igar var det en zombieliknande varelse vi sag pa scen istallet for det charmige och spexige Danyl vi ar vana med. Kande igen mig i honom igar - en kanslig person som aldrig kan latsas att han ar glad och nojd om han inte ar det och dar kanslor och humor lyser igenom varesig han vill det eller inte. Go Danyl, jag hoppas verkligen han far bli kvar sa han far visa vad han gar for.

Annars sa tycker jag John and Edward ar fantastiskt roliga och det ar helt klart dem jag ser mest fram emot att se varje vecka MEN jag tycker det ar fel att de far ta upp en plats i tavlingen nar de varken kan sjunga eller dansa.

Sotast/snyggast i tavlingen ar ju lille Lloyd men samma sak dar, aven om manga tjejer tycker det ar mysigt att se sotnosen pa scen platsar han inte bland de andra - hans rost haller inte. Sen har jag personliga problem med Jamie och Olly, don't ask me why men tycker verkligen inte om dem hur bra de an kanske ar...?

Kan aven tillagga att jag tycker Rachel ar riktigt bra och fortjanar inte att alltid hamna nere i botten. Satt och funderade pa det igar, vad ar det hon gor/inte gor for att inte na ut till publiken ordentligt...? Kanns inte helt rattvist...

Ska bli spannande att se vem som aker ut ikvall - basta sondagsnojet - X Factor + gronsaker och dipp :)


xoxo

Tjejig?

Jag har senaste veckan fatt 4-5 olika listor mailade till mig fran MIA och eftersom jag alskar listor tankte jag sakta men sakert fylla i dem och sedan publicera dem. Borjar men den har "tjejlistan" dar jag maste saga att resultatet forvanade mig. Jag har alltid sett mig sjalv som valdigt tjejig faktiskt - jag alskar rosa, romantiska komedier och gossedjur - men har hamnade jag precis pa gransen....?

[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500kr.
[ ] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma[X] Du har/ haft rosa på ditt rum
totalt: 5


[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[ ] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan
[ ] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.
totalt: 3


DU ÄLSKAR:
[x] Skor

[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[x] Mjukisdjur
totalt: 9


Du shoppar/shoppat på:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] Zara
[x] Gina Tricot
[x] NK
[x] Victoria's secret
[x] Topshop
[x] Banana Republic
[ ] French Connection
[ ] City Girl
[x] La senza
[ ] sisters
[ ] Vero moda
totalt: 8


DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever

[x] Oh my god!
[ ] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[ ] Visst
[ ] Säkert
[ ] Ursäkta?
[ ] Fabulous
[x] Gorgeous
totalt: 2


DU LÄSER:
[ ] Frida

[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[x] Marie Claire
[ ] Star Flash
totalt: 1


DU GILLAR DESSA FILMER:
[x] Greese

[ ] Eva och Adam
[x] Mamma Mia
[x] Clueless
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet home Alabalma
[x] Love Actually
[ ] Just My luck
[x] Notting Hill
[x] The holiday
[x] Dirty Dancing
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] WHat happened in Vegas
[ ] My girl
totalt: 8


DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Idol
[ ] Top Model
[ ] Projekt Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[x] X Factor / American Idol
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[ ] OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[x] Gossip Girls
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes
totalt: 2


DU TYCKER ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton

[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[x] Britney Spears

[x] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[ ] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
totalt: 3


TOTALT:
41 - du är en tjej!

får du: 0-20: mer pojke än tjej
får du: 21-30: pojkflicka
får du 31-40: rätt så tjejig
får du: 41-70: du är en tjej!
får du: 70-100: Du är värkligen en riktig tjej!
(killar med mer än 40 anses vara gay ;)

Lite muppig lista maste jag saga och jag kan erkanna att jag satte dit ett extra kryss pa en av de osakra alternativen for att jag ville bli "tjej", inte "ratt sa tjejig", haha.

Det har varit mitt Sondags-morgon-noje pa jobbet hittills... Ute sporegnar det sa klagar inte over att vara pa jobbet idag faktiskt. Sitter anda och ar superdupernervos (berattar varfor senare i em) Ar aven smatrott, aven om jag inte drack igar blev det sent men halloweenfesten var riktigt lyckad, sa det var det vart. Bilder kommer senare och aven de utlovade NY-bilderna...

xoxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...