13/08/2009

Semester!

Jag vet att jag varit otroligt dalig pa att uppdatera bloggen pa sistane men idag fick jag i alla fall till 3 inlagg :) Det ar sommar och jag har inte haft varken tid eller jattestor lust att satta mig framfor datorn och skriva pa bloggen. Tid och energi har senaste veckorna lagts pa Marcellos flytt till USA.

Imorn aker jag pa semester - 15 dagar i norra delarna av italien vantar; Como sjon, Garda sjon, Verona och Toscana kusten :) Sa det kommer inte bli mycket till bloggskrivning narmaste veckorna heller men i September satter jag fart igen.

Ha en jattebra Augustisommarmanad allesammans!

xoxo

12/08/2009

Vertigo 42


Igar lyxade vi till det! Som en kombinerad avskedspresent och anniversity-middagspresent fran min pojkvan hade han bokat bord pa Vertigo 42 Champagne bar - Londons hogst belagna bar/restaurang, i Tower 42. Det var helt fantastiskt!

Vi hade tur med vadret da det for en gangs skull var en molnfri kvall och nar vi kom dit 8.30pm tiden kom vi lagom for att fa skada en jattevacker solnedgang over London.

Vi delade en flaska Laurent Perrier Champagne (jag har noll koll pa champagne men ska tydligen vara fint, hehe) och jag at en valdigt god laxratt.

Jag vill verkligen rekommendera Vertigo 42! Mer romantiskt kan det inte bli :)

Det ar inte billigt men man kan faktiskt ga dit och bara ta ett glas vin och njuta av den fantastiska utsikten, det ar det val vart.

xoxo

London Ice Bar


I Fredags kvall hamnade jag och Marcello av oforklarlig anledning pa Ice Bar i centrala London. Det var en erfarenhet inte lik nagot annat jag gjort. Dock var det nog helt fel stalle att bjuda lilla mig – jag som i stor satt alltid fryser och redan tyckte det var kyligt ute trots den fina sommarkvallen.

Vi fick hur som helst pa oss stora lurviga kappor innan vi puttades in i isrummet. Dar inne fick alla valja en vodkacocktail vardera vilken serverades i ett glas helt gjort av is och sedan fick man ga omkring och smutta pa den. Rummet var helt inrett i is och alla mobler (stolar, bankar o bord) var ocksa gjorda av is. Valdigt fascienrande maste jag saga men det var bara for kallt for mig. Jag tror jag holl ut i ca 10-15 minuter innan jag fick rusa ut med helt blaa lappar.

Ytterligare en grej som var kul att testa, men inget jag kommer gora om.

xoxo

London Dungeon


Har bott i London i 3,5 ar nu och jag har i minst 2 ar velat ga till London Dungeon - Londons spokhus vid London Bridge station. Det ar alltid helt galet langa koer utanfor sa man trodde ju att det skulle vara nagot utover det vanliga.

I Fredags blev det antligen av. Glad i haven traskade jag dit, tillsammans med min inte lika exalterad pojkvan, och vi vantade snallt i kon i over en timme, puh. Men oj vilken besvikelse! Jag trodde det skulle vara ett riktigt spokhus och att man skulle bli radd, men icke. Att de inte ens lyckades skramma en superlattskramd liten filtur som mig tyder pa en ren flopp. London Dungeon visade sig vara mer av ett historiskt museum dar vi indelade i sma grupper blev insatta i laskiga historiska handelser, som avrattningar och mord. Hela stallet var valdigt fint uppbyggt kan jag saga men verkligen inte vart £21 per person! Tack och lov vi gick in med 2-for-1 med southwest trains, hehe.

xoxo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...